Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

05-05-2009, 12:23
Monia_Suzi_zx6r
Junior Member

Gdzie warto pojechaæ??

WITAM,

JE¯D¯E I JE¯D¯E PO TEJ WIELKOPOLSCE I POZA... kto siê z was orientuje gdzie mo¿na siê przejechaæ w fajn± trasê.. zwiedziæ jakis zamek, czy jakis punkt widokowy.. ? mozê znacie jakies terminy imprez czy ognisk zamkowych..??? Jestem z poznania piszcie...

« | »

na Forum Kierowców
thread
Gdzie warto siê ubezpieczyæ - Hestia vs AXA (OC+AC) ? - Witam Wszystkich, mam pytanie o to gdzie lepiej siê ubezpieczyæ? Nie chodzi mi tu o sk³adkê, bo to ju¿ mam wyliczone, ale chodzi mi o... Forum samochodowe
Czy warto pojechaæ do Skandynawii? - Witam, Mieszkam w Gdyni, mam blisko do Szwecji (promem). Czy warto wybraæ siê na wycieczkê motocyklem w tamte strony? Bojê siê trochê... Forum motocyklistów
Jak pojechaæ przez ¦l±sk (Siewierz - Cieszyn)? - Witam! Zacznê od tego, ¿e zupe³nie nie znam dróg na ¦l±sku :-( Reszta jako¶ ujdzie. St±d moje pytanie o drogê z Siewierza do Cieszyna. ... Forum samochodowe
Blokady XENA-czy warto i gdzie kupic? - Witam. Zastanawiam sie nad kupnem blokady na tarcze XENA XN14. Jest to blokada z alarmem. Mam pytanie, czy ma ktos takie cudo i jak jest z tym... Forum motocyklistów
mam tydzieñ urlopu - gdzie polecacie pojechaæ - witam, mam urlop pod koniec lipca, ca³e 2 tygodnie z czego tydzieñ przepustkê dosta³em od plecaczka na wypad "dowolny oby¶ wróci³ ³obuzie"... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks