Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

04-05-2009, 17:23
Karambol
Go¶æ

Mam pytanie o CB 750 KZ

Kolega kupil moto jak w temacie.
Przyjechal sie pochwalic i widze, z silnik nie schodzi mu z obrotow (schodzi
bardzo wolno)
Jaka moze byc tego przyczyna - synchro gaznikow?

Poza tym po przekroczeniu 7 tys zaczyna sie czkawka - swiecie?

--
Karambol
KTM LC4 620 EGS-E
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

04-05-2009, 18:19
Arni
Go¶æ

Re: Mam pytanie o CB 750 KZ

Karambol pisze:
> Kolega kupil moto jak w temacie.
> Przyjechal sie pochwalic i widze, z silnik nie schodzi mu z obrotow (schodzi
> bardzo wolno)
> Jaka moze byc tego przyczyna - synchro gaznikow?

lewe powietrze - popêkane krócce ?

--
Arni Toruñ
'84 Honda CB 650 SC "Jaszczomb"
'91 Volvo 940 D24TIC diesel pozbawiony wad i przyspieszenia
'91 Honda Prelude 2,0 EX

« | »

na Forum Kierowców
thread
Ma³e pytanie - Witam mam pytanie kupi³em samochód spisa³em umowe itp i tu moje pytanie czy muszê go rejestrowaæ?bo jak narazie stoi 3 miesi±ce i nie wiem czy... Forum samochodowe
Mam pytanie - Witam Czy to, ¿e plastik z nawiewem, popielniczk± i zapalniczk± jest innego koloru mo¿e ¶wiadczyc o tym, i¿ pojazd by³ uszkodzony ? link... Forum samochodowe
pytanie - witam! czy znacie moze jakies grupy na temat samochodow mitsubishi? pzdr Forum samochodowe
XR 650 R pytanie ;) - Witam ! Dziêki Rafa³ 450exc zrezygnowa³em z 250 2t i za namowa dobrego mechanika chcê zasi±¶æ na XR 650 R. Mam pytanie to jest... Forum motocyklistów
pytanie o OC - kupilem auto, czy moge jezdzic na polisie OC poprzedniego wlasciciela? Pytalem ile doplace przy przepisaniu OC na siebie - 200 zl. Chcialbym to... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks