Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

03-24-2009, 14:05
Marek B
Go¶æ

gdzie kupić dysze

Witam
poszukujÄ™ jakiegoÅ› zestawu dysz najlepiej JD do hondy crf 250 iza nic
nie mogę znaleźć po polskiej stronie Internetu.
Posiada ktoś może namiary na jakiś dobrze zaopatrzony w dysze sklep?
Najlepiej internetowy ten sklep. Może ktoś z Was posiada dysze
niepotrzebne do gaźnika keihin fcr #155 main #42 pilot

--
pozdrawiam
Marek
crf250x

« | »

na Forum Kierowców
thread
Gdzie mo¿na kupiæ tak± owiewkê? - Gdzie mo¿na kupiæ tak± owiewkê? Link do paru fotek: http://picasaweb.google.pl/mototrud/TTCzech2009# -- pozdrawiam trud bj250 Forum motocyklistów
krauser - gdzie kupiæ w necie? - Hi, mo¿e kto¶ zna jaki¶ sklep z pe³n± oferta Krausera lub/i hepco ? Zgóry dziêks za podpowied¼. --------------------- pozdrawiamy,... Forum motocyklistów
Nietypowe felgi - gdzie kupiæ? - 15" x 6" rozstaw ¶rub 5x114,3mm ET -2 ¦rednica otworu 64mm lub 15" x 7" rozstaw ¶rub 5x114,3mm ET -6 Forum samochodowe
Gdzie kupiæ? - Gdzie mo¿na kupiæ w Polsce, (internetowo?), Performance Formula firmy Stanadyne. Mo¿e które¶ stacje paliw sprzedaj± ten dodatek do ON? Z... Forum samochodowe
opony -- jakie kupiæ i gdzie - Najlepsze opony do szaleñstw i ostrej jazdy -- mnie nie interesuj±. :) Interesuj± mnie jak najtañsze, ale jeszcze dobre. Do tej pory latem... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks