Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

03-17-2009, 04:18
BarteckC
Go¶æ

opony Rzeszów - gdzie?

Witam. Gdzie w Rzeszowie mozna kupic, zmienic i wywa¿yæ opony?
Z gory dzieki za odpowiedz

Barteck

03-17-2009, 19:39
Maxwell
Go¶æ

Re: opony Rzeszów - gdzie?

Witam. Gdzie w Rzeszowie mozna kupic, zmienic i wywa¿yæ opony?

mo¿e tutaj [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

07-10-2013, 19:42
zenekas
Junior Member

Zapraszamy na serwis opon, wymianê, naprawe kó³. Oferujemy sprzeda¿ i naprawê felg aluminiowych. Opony nowe i u¿ywane najtaniej w Rzeszowie. Serwis Artek ul Krakowska 225
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

07-10-2013, 19:44
zenekas
Junior Member

Oj... nie popatrzy³em na date i odgrzeba³em stary post

07-22-2013, 12:04
szarek
Junior Member

Poszukaj na Google Maps salonów z nowymi oponami. Bez sensu przez internet zamawiaæ opony...

08-01-2013, 05:33
bbulet
Junior Member

Bez sensu zamawiaæ opon przez internet? Przecie¿ w stacjonarnym sklepie przep³acisz i to sporo. Sam osobi¶cie kupowa³em na lato komplet opon i ró¿nica w cenie by³a oko³o 100 z³ na sztuce. Porównaj sobie ceny opon w swoim salonie i przyk³adowo w sklepie [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Jak bêdziesz mia³ taniej u siebie na miejscu to stawiam Ci piwo

09-09-2013, 07:43
Skeeren11
Junior Member

Dok³adnie w Internecie mo¿e wyj¶æ taniej, ja polecam t± firmê - [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] Mo¿na w³a¶nie zamówiæ u nich nowe opony, u¿ywane i zleciæ naprawê. G³ównie maj± opony do ciê¿arówek, ale do osobówek te¿ co¶ jest.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Gdzie kupujecie opony w ma³opolsce - Macie jakies fajne namiary na tanie nowe opony najlepiej michelin goodriche a ma³opolsce tarnow krakow ? Oczywiscie o sklepy mi schodzi czy tam... Forum samochodowe
Nowa opony, gdzie zalozyc? - mam autko na z napedem na przednia os gdzie mam zalozyc nowe opony, na przod czy tyl? prosilbym o jakies uzasadnienie jak to wyglada w tylno... Forum samochodowe
Droga Kraków-Rzeszów (i Piotrków-Rzeszów)? - Ahoj! Czeka mnie wycieczka z Poznania do Rzeszowa, a ze tzw "sciana wschodnia" to dla mnie lad kompletnie niezbadany ;-) chcialem sie upewnic jak... Forum samochodowe
Gdzie tanie opony na necie - Chodzi mi o nowe R15 185/60 Proszêo linka do sklepu gdzie to kupiê tanio,moze byc barum lub cos taniego a nienajgorszego w cenie 100 -150 zl ... Forum samochodowe
opony -- jakie kupiæ i gdzie - Najlepsze opony do szaleñstw i ostrej jazdy -- mnie nie interesuj±. :) Interesuj± mnie jak najtañsze, ale jeszcze dobre. Do tej pory latem... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks