Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

03-09-2009, 10:21
Pawe³
Go¶æ

REZMERMOTO z Dolnej Grupy - kto¶ s³ysza³, co¶ wie?

Witam,

przepraszam za lekki OT, mam pro¶bê do szanownych grupowiczy :-) Czy kto¶ mo¿e
mia³ styczno¶æ lub s³ysza³ co¶ o handlarzu REZMERMOTO z Dolnej Grupy
([Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]) i podzieli³ by siê t± wiedz±? Zastanawiam siê
nad kupnem motocykla u nich i nie chcia³ bym w co¶ wdepn±æ.

Dziêki za odpowiedzi.
--
Pawe³

--
Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

03-09-2009, 11:37
Rzep
Go¶æ

Re: REZMERMOTO z Dolnej Grupy - kto¶ s³ysza³, co¶ wie?

Pawe³ wrote:
> Witam,
>
> przepraszam za lekki OT, mam pro¶bê do szanownych grupowiczy :-) Czy
> kto¶ mo¿e mia³ styczno¶æ lub s³ysza³ co¶ o handlarzu REZMERMOTO z
> Dolnej Grupy ([Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]) i podzieli³ by siê t±
> wiedz±? Zastanawiam siê nad kupnem motocykla u nich i nie chcia³ bym
> w co¶ wdepn±æ.
>
> Dziêki za odpowiedzi.
> --
> Pawe³

No ma go¶c troszkê bitych, nie butych, lakierowanych i nie lakierowanych,
ceny wysokie, zwykle bez korozji, mozna jechaæ, obejrzeæ kupiæ. Motocykle z
UK.

---
Pozdr
Rzep

03-09-2009, 18:16
Piotr Rezmer
Go¶æ

Re: REZMERMOTO z Dolnej Grupy - kto¶ s³ysza³, co¶ wie?

Pawe³ pisze:
> Witam,
>
> przepraszam za lekki OT, mam pro¶bê do szanownych grupowiczy :-) Czy kto¶ mo¿e
> mia³ styczno¶æ lub s³ysza³ co¶ o handlarzu REZMERMOTO z Dolnej Grupy

Tak na wszelki wypadek, to nie ja.

bajo, szeroko¶ci.

--
pozdrawiam
Piotr
XLR250&bmw_f650_dakar

« | »

na Forum Kierowców
thread
lakiernictwo - grupy dyskusyjne - Znacie jakies grupy dyskusyjne na temat lakiernictwa samochodowego? Bo nie moge wyszukac w tym czytniku googlowskim heh Forum samochodowe
K-Tric kto¶ co¶ s³ysza³/wie? - Witam, czy kto¶ wie co¶ wiêcej o super zaawansowanym systemie Kawasaki zwanym K-Tric? Na amerykañskich forach jest du¿o opinii o tym, ¿e to... Forum motocyklistów
do grupy Poznañ - cze dzieciaczki :) Ogromn± pro¶bê mam do Poznaniaków, którzy wybieraj± siê do Ró¿añskich. Chodzi o odebranie czego¶ w Poznaniu i... Forum motocyklistów
Re: Aprilia RST Futura - s³ysza³ kto¶, co¶, kiedy¶ co¶ o tym motocyklu? - To stary post, ale odpowiadam, mam taki motor jest super choæ nie ma ich za wiele w Polsce :-( Daniel Zalewskinapisal > Np. taka: >... Forum motocyklistów
Amortyzatory firm "z dolnej polki" ? - Nie wiem jak temat sprecyzowac. Chodzi mi o jakosc amortyzatorow firm "z dolnej polki". Czesc z nich zapewne ma napisane Made in Germany a jest... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks