Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

06-28-2010, 11:56
jerzym
Junior Member

Motocykle w filmach i wspomnieniach PRL

W ramach pracy naukowej zbieram informacjê o motocyklach i skuterach
pojawiaj±cych siê w filmach oraz ksi±¿kach. Chce Was prosiæ o pomoc - byæ mo¿e
kto¶ z Was kojarzy wspomnienia, fragment filmu, czy ksi±¿kê z czasów PRL, w
którym pojawiaj± siê motocykle?
To co udaje mi siê znale¼æ zamieszam na blogu:

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Staram siê równie¿ zidentyfikowaæ pojawiaj±ce siê w filmach motocykle.

08-18-2010, 06:56
libero303
Junior Member

witam ( ¶wietna praca hehe chcia³bym tak± ) ... pamiêtam etz - z filmu m³ode wilki ( moment na plazy ) , Daleko od szosy to by³a tam WFM- ka chyba ( powroty do domu od dziewczyny ) , Hans tam by³y bmw i dniepry ( Praktycznie ca³y czas ) , urALE , 4 pancernych i pies Bmw I Dniepry ( pojawiaj± sie tam nieraz ) , jak co¶ sobie przypomne to napisze ,

08-18-2010, 06:58
libero303
Junior Member

AA nie zapomnij o listonoszu z samych SWOICH ( jezdzi³ on polskim komarem )

08-19-2010, 09:19
Hainy
Junior Member

W filmie "Nie lubie poniedzia³ku" by³ taki moment, ¿e policjant jecha³ motorem na prze³aj, przez warszawskie budowy. Nie jestem pewien, ale to chyba by³a WSKa.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Fundacja @ motocykle.pl - tez dostajecie spam od nich? Wiele razy prosilem zeby mnie wypisali ze swojej listy i mam w dupie ze zbieraja 1% na motocyklistów. Ja wiem gdzie... Forum motocyklistów
kierowcy moturów w amerykanckich filmach - Jak jest w jUeSAj? Co rusz w filmie widzÄ™ kierownika bez kasku... To na potrzeby filmu czy nie majÄ… nakazu jazdy? -- Glub Forum motocyklistów
Bus pas a motocykle? - Kole¿anki i Koledzy sto³eczni, jak do¶wiadczenia z nowego Bus-pasa w Wawie na trasie £? Czy kto¶ mia³ pogawêdkê z policj±/stra¿± czy... Forum motocyklistów
IRC - #pl.rec.motocykle - Wiem, ¿e pogoda na latanie siê zrobi³a i tak dalej i tak dalej, ale tak tylko dla informacji chcia³em powiedzieæ, ¿e istnieje... Forum motocyklistów
Motocykle sÄ… dla kobiet? - http://preview.tinyurl.com/ctf96t JakiÅ› ekran pod siodÅ‚o czy w spodniach lepiej? ;] Oby do wiosny. Zdruffko, J. Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks