Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

03-01-2010, 15:39
Seba
Go¶æ

Naprawa t³umika/wydechu - FZS 600 - gdzie?

Po poprzednim w³a¶cicielu mam w swoim moto uszkodzony wizualnie t³umik
(fabryczny) - po prostu cz³owiek po³o¿y³ siê z moto na asfalcie i lekko
go przeszlifowa³ (wgniecieñ brak - lekki szlif na ca³ej d³ugo¶ci
t³umika).
Czy znak kto¶ kogo¶ zaufanego, w okolichach Wroc³awia (lub wysy³kowo -
je¿eli bêdzie pewno¶æ uczciwo¶ci fachowca) kto w miarê szybkim czasie
zrobi³by mi ten t³umik - w sensie doprowadzenia go do idealnego stanu
wizualnego?

Tak BTW to odda³em go (w sensie t³umik) do naprawy jeszcze w styczniu
tego roku, ale cz³owiek maj±cy to zrealizowaæ okaza³ siê ca³kowicie
niepowa¿ny (*szczerze odradzam* - [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] z Sobótki), wiêc
pozosta³em z nierozwi±zanym problemem.

--
Pozdrawiam,
Sebastian S.
FZS 600

« | »

na Forum Kierowców
thread
[W-wa] Laguna naprawa parujacej lampy - gdzie ? - Gdzie w Wawie jest jakis warsztat ktory by naprawil parujaca lampe (xenon) w Lagunie. Czytalem ze trzeba to rozkleic, osuszyc i posprawdzac cos tam... Forum samochodowe
Zespawanie t³umika (Yaris) - gdzie szybko i sprawnie (Warszawa lub Kielce) - Witam, Roz³±czy³ mi siê t³umik ¶rodkowy od koñcowego - po prostu w miejscu, gdzie rura t³umika ¶rodkowego ³±czy siê z trzymaj±c±... Forum samochodowe
Wawa - gdzie naprawa wgnieceñ ? - witam podpowiedzcie gdzie w Wawie podjechaæ ¿eby wyci±gneli bez lakierowania wgniecenie na drzwiach? Uszkodzenia lakieru nie ma wiêc dla... Forum samochodowe
Naprawa, diagnostyka klimy. Gdzie w DC? - Jak parch postoi w nasloneczniony dzien to kompresor sie nie zalacza. Klima nabita, szczelna, komputer nie wykazal zadnych usterek a mimo to... Forum samochodowe
[naprawa] Olej na skrzyni(?) - gdzie w DC? - No to mi sie fajny warsztat podlozyl... Ale od poczatku.... Zaczalem lubic Mechanika przy Bartyckiej (polecanego tutaj) ze wzgledu na fachowosc i... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks