Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

08-27-2008, 14:29
Hinek
Go¶æ

Caberg Rhyno: nie-do-wia-ry

Mialem okazje przejechac sie w kasku Caberg Rhyno.
To niesamowita konstrukcja. Juz przy 40-50 km/h halas robi
sie uciazliwy! Musiano wlozyc wiele pracy w to aby osiagnac
taki efekt. Ale to jeszcze nic. Ten kask potrafi halasowac na
postoju!! Wieje dzis nieco wiatr, nie zaden tam huragan.
Ku mojemu niepomiernemu zdziwieniu wiatr ten powoduje spory
halas nawet gdy sie stoi.
Brak mi slow podziwu :0
Pozostale zalety, ktore zauwazylem:
Zaparowuje na potege!
Brak mozliwosci jazdy z uchylona szybka - powyzej 60 km/h
zatrzaskuje sie z hukiem.
A ludzie to kupuja...To jakas tajemnicza historia.
Pozdr

--
Hinek
Deauville i inne..

« | »

na Forum Kierowców
thread
Porysowana szyba w kasku Caberg . - Jakas taka mleczna sie zrobila :-( . Polerowac - warto ? A moze kupic nowa ? Jak ? Gdzie ? , na allegro szukalem - do tego modelu niema . BTW one... Forum motocyklistów
airoh czy caberg? - Witam. Muszê zakupiæ nowy kask, dotychczasowy (HJC is16). W kasie do 1000 wstêpnie wybra³em (wzglêdy wizualne) Caberga V2R lub Airoha force.... Forum motocyklistów
Caberg vs Airoh - Panowie Gallowie i ty Minifixie. Mam problem z wyborem kasku. na Nolana n103 i jakiego¶ shoeia chwilowo nie mogê sobie pozwoliæ. Wybór miota... Forum motocyklistów
Caberg RHYNO czy AIROH MATHISSE RS SPORT? - witam szukam szczekowca w rozsadnych granicach cenowych- ktory z w/w modeli? (pomijam cene-jest podobna) a moze cos zupelnie innego w tej... Forum motocyklistów
Re: Nolan N103 czy Caberg Justissimo GT - madab7@op.plnapisal > Witajcie, poszukujê kasku z otwieran± szczêk± do 1000z³ i > zainteresowa³am siê tymi modelami, czy kto¶ ma te kaski... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks