Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

06-03-2008, 19:57
ArtekGS
Go¶æ

[gdzie] przegl±d motocykla w Gdansku

j.w.

Chcialem szybko gdzies we wrzeszczu zrobic przegl±d i w sumie nie wiem
gdzie...
Zawsze robi³em na Kartuskiej lub Suchej - gdzie we wrzeszczu/oliwie jest
punkt kontroli z uprawnieniami na moto ?

« | »

na Forum Kierowców
thread
Przegl±d motocykla pogwarancyjny. Poczekaæ do wiosny? - Dnia Mon, 14 Sep 2009 18:41:34 +0200, Adrian napisa³(a): > Czy mogê jechaæ do przegl±du w > autoryzowanym serwisie SUZUKI pocz±tkiem wiosny... Forum motocyklistów
Biodiesel - gdzie w Gdansku / 3miascie - Gdzie mozna zatankowac w 3miescie Bio ? Wiem ze na Blskiej na Dabroszczaków Znacie jakies inne stacje ?? Forum samochodowe
Przegl±d motocykla w Krakowie - Jak w tytule potrzebujê zrobiæ przegl±d techniczny, najchêtniej okolice zakopianki - salwatora. Okaza³o siê ¿e go¶æ zrobi³ mi przegl±d na... Forum motocyklistów
przeglad w Gdansku - gdzie?? - Witam, Jestem nowy na grupie... niedawno kupilem motocykl i wlasnie skonczyl mi sie przeglad. pojazd troche wiekowy - Honda Nighthawk 650 i... Forum motocyklistów
GDZIE: bioester w Gdañsku - Witam W sprawie bioestru kontaktowa³em siê telefonicznie z blisk± i okaza³o siê, ¿e nie ma mo¿liwo¶ci jej zakupienia w Gdañsku. Czy... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks