Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

06-02-2008, 17:01
Tomek Dudziak
Go¶æ

Poznanski Pogromca Pieszych

Wzd³u¿ ul. Bu³garskiej, od skrzy¿owania z Marceliñsk± w stronê Shella wiedzie ¶cie¿ka. Szed³em
sobie ow± ¶cie¿k± dzi¶ ok 15. Po mojej prawej stronie, w odleg³o¶ci mo¿e 10m normalna, asfaltowa
ulica Bu³garska. Jakie¿ by³o moje zdziwienie, kiedy us³ysza³em za sob± klakson. Odwracam siê, a tu
prosto na mnie pêdzi co¶ czoperowatego z kierownikiem w he³mie takim, jak mieli Niemcy podczas
WWII. Facet jecha³ naprawdê szybko, a do tego prosto na mnie. Odskoczy³em na bok, a czoper
gulgocz±c przelecia³ zostawiaj±c tuman kurzu. Niestety nie wiem, co to za motocykl, nie dojrza³em
te¿ blach. By³ czerwony a kierownik raczej t³usty. Po chwili dotar³o do mnie, co siê przed chwil± sta³o
- po ka¿dej stronie kilka metrów wolnej trawy, a kole¶ lecia³ prosto na mnie, do tego tr±bi±c. Ma³o
tego - obok ca³kiem normalna ulica Bu³garska, na której motocykl powinien by³ siê znajdowaæ...

Tak wiêc pozdrawiam tego pana i do zobaczenia na drodze, gdy bêdê w samochodzie. Je¶li kto¶
kojarzy o kogo mo¿e chodziæ, to równie¿ proszê o przekazanie pozdrowieñ od sterroryzowanego
pieszego.

Tomek

--
Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
Znak C-16 oraz problem przejscia dla pieszych - Witam Znak C-16 oznacza: "Oznacza drogę lub jej część przeznaczoną dla pieszych, którzy są obowiązani z niej... Forum samochodowe
1,5 metra dla pieszych - http://www.smog.pl/wideo/23629/1_5_metra_dla_pieszych_tyle_byc_powinno/ Forum samochodowe
Kwestia pasow poslizgowych dla pieszych... - Ja w sprawie ulubionej farby chlorokauczukowej... Czy wam równie¿ zrywa przyczepno¶æ przy starcie spod swiate³ na tej farbie, ewentualnie... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks