Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne >

08-27-2008, 05:34
Wojtek
Go¶æ

Rajdy 4x4 Wroc³aw So³tysowice

Witam
2 i 3 lata temu by³em na rajdzie 4x4 na soltysowicach we wroclawiu
w ubieglym roku impreza sie nie odbyla - z tego co wiem ze wzgledu na brak
kasy ( sponsorów )

czy kto¶ co¶ wie mo¿e jak to bêdzie w tym roku z t± imprez± ?
googlluje i nie moge nic wygooglowaæ

« | »

na Forum Kierowców
thread
A8 - Wroc³aw - U¿ytkownik "Cavallino" napisa³ w wiadomo¶ci grup dyskusyjnych:itskd8$u0u$1@news.onet.pl... >U¿ytkownik <radekp@konto.pl> napisa³ w... Forum samochodowe
[Gdzie] Wroc³aw konkretny diesel service lub okolice Wroc³awia? - Wroc³aw konkretny diesel service lub okolice Wroc³awia?POtrzebuje przestawiæ rorz±d o +2 tak ¿eby pó¿niej dzia³a³o oraz zmieniæ koñcówki... Forum samochodowe
YANOSIK , czy inny janosik ;) - Krótki test na trasie Wroc³aw - Warszawa - Wroc³aw. - U¿ytkownik "Jotte" <tjp3@wirtualna.spam.wypad.polska> napisa³ w wiadomo¶ci news:h4t22i$m11$1@news.dialog.net.pl... >W wiadomo¶ci... Forum samochodowe
[piatkowo] Rajdy po polsku - http://www.smog.pl/wideo/19960/rajdy_po_polsku_klasyka/ Mam nadzieje, ze nie bylo :) Jesli bylo, to przepraszam. //NIE jest to ten fragment z... Forum samochodowe
Rajdy 4x4 Wroc³aw So³tysowice - Witam 2 i 3 lata temu by³em na rajdzie 4x4 na soltysowicach we wroclawiu w ubieglym roku impreza sie nie odbyla - z tego co wiem ze wzgledu na... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks