Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

11-30-2009, 10:55
me-how
Go¶æ

jaki retro skuter?

Witam, mam nadzieje ze nikt mnie nie zlinczuje
ze tu ze skuterem sie pcham, ale nie bardzo wiem gdzie
mam szukac pomocy. Dziewczyna sie upar³a na skuter,
a ze to dziewczyna chce cos ladnego - styl retro.
Ogolnie wiem ze Vespa by by³a ok, tylko cena troche
malo atrakcyjna (10k+ pln). Stad pytanie czy jest cos wygladajacego
podobnie, godnego polecenia.
Mowimy o zakupie nowki, 50 ccm, max prostego i niezawodnego,
oczywiscie nie chinskiego.

pozdro
Michal

« | »

na Forum Kierowców
thread
Skuter retro - Witam Bedac w Turcji strasznie spodobaly mi sie takie skuterki: http://www.asyamotor.com.tr/content/view/54/37/ Model: AS 125 T Czy w... Forum motocyklistów
Jaki skuter??? - Siemka Wyprowadzilem siem na wies i musze dojezdzac do tyry. Szkoda mi zoltego na korki Budzet ok 3,5kpln, pow 150 ccm Ma miec duzy schowek,... Forum motocyklistów
Jaki skuter? - Witam! Jako, ze lada dzien wybieram sie na egzamin na prawo jazdy A w Irlandii prosze Was o rade - jaki skuter, o jak najwiekszej pojemnosci nie... Forum motocyklistów
Skuter znen retro - Witam. Przepraszam ze nie ta grupa ale moze ktos mi tutaj odpowie.posiadam taki skuter i mam problem. Otoz jak odpale skuter i manetka przekrece na... Forum motocyklistów
skuter znen retro - ¶ro, 06 sie 2008 o 21:23 GMT, Maciek napisa³(a): > Witam. Przepraszam ze nie ta grupa ale moze ktos mi tutaj odpowie.posiadam > taki skuter i... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks