Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

05-30-2009, 19:09
panadol
Go¶æ

z750 na co zwracac uwage/prosba o rzucenie okiem na linka

Witam
Zostalem poproszony przez kumpla o obejrzenie jutro :
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
poczytalem juz wnecie ale moze macie jakies rady na co zwracac
szczegolna uwage przy tym moto a moze widzicie cos nie tak na
dziendobry co jest nie tak z tym egzemplarzem ?
Pozdrawiam
PanAdol
Triumph Tiger 900
(PS wlasnie wrocilem z malej wycieczki do Tokaju ehh caly czas pod
wrazeniem )

« | »

na Forum Kierowców
thread
Vulcan VN 1500 - na co zwracac uwage? - Znajomy chce cos takiego kupic i pyta sie mnie co o tym sadze. Ja nic nie sadze bo sie nie znam na chromach i dzyndzlach. Motocykl ktory ma na oku... Forum motocyklistów
Wawa prosba o rzut okiem - Elou, mam nadzieje, ze sie wiadomosc nie zdubluje, po pisalem z googla ponad 2 godz temu i jej nadal nie. Do rzeczy, w zwiazku z kryzysem i tym, ze... Forum motocyklistów
prosb o rzucenie okiem - witam specjalistow w wolnej chwili moze ktos rzucilby okiem na fotki tego oto cudenka i wyrazil swoje zdanie na ten temat ... Forum motocyklistów
Odbieram auto po naprawie blacharskiej - na co zwracac uwage? - Witam W tym tyg bede odbieral auto po naprawie po stluczce. Poszlo do wymiany na nowe troche blach, zawieszenie przednie z jednej strony, drazki... Forum samochodowe
Na co zwracac uwage przy zakupie mondeo mk2 - Witam Tak mi sie strasznie podoba Mondeo mk2 ze mimo wad o których czyta³em musze go kupic :) Poradzcie mi Moi Drodzy na co szczegolnie... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks