![]() |
z750 na co zwracac uwage/prosba o rzucenie okiem na linka
Witam
Zostalem poproszony przez kumpla o obejrzenie jutro : poczytalem juz wnecie ale moze macie jakies rady na co zwracac szczegolna uwage przy tym moto a moze widzicie cos nie tak na dziendobry co jest nie tak z tym egzemplarzem ? Pozdrawiam PanAdol Triumph Tiger 900 (PS wlasnie wrocilem z malej wycieczki do Tokaju ehh caly czas pod wrazeniem :) ) |
poczytalem juz wnecie ale moze macie jakies rady na co zwracac
szczegolna uwage przy tym moto a moze widzicie cos nie tak na dziendobry co jest nie tak z tym egzemplarzem ? Pozdrawiam PanAdol Triumph Tiger 900 (PS wlasnie wrocilem z malej wycieczki do Tokaju ehh caly czas pod wrazeniem :) )[/QUOTE] Zecik to super sprzecik ja mam nowego kupilem teraz ale prod 2008;) Czyli nowszy model niz Twoj. tarszy podobno lepiej sie zbiera itd bo nowy ma ogranicznik na przepustnicy wydechu (??) by spelnial norny eko;) Rozgladalem sie za starszym ale nie chcialem poobijanego moto, no i w czasie ogledzin oazywalo sie ze moto bezwypadkowe...to takie ktore bylo bez udzialu ludzi a ze moto bylo zmasakrowane - i naprawiane - to pomijali. Wiec kupilem nowke. Na okazje 20089 w cenie 2008 jeszcze mozesz liczyc widzialem 24 czy 27000 Powiesz duuuzo wiecej?? Jasne;?) Ale jesli pasuje ci jezdzic niepewnym motorkiem , starszym modelem z "uszkodzonymi czesciami ...?? Wiesz ja patrze tak : moto z 17000 ale za nowszy rocznik 1000-2000 za nowszy model 1000-2000 za czesci... sam dekiel (nowy w nowym moto) 1000 wogule pierdoo³ki w kawie sa drogie suma sum do ceny tego twojego moto dorzuc spoko 5-7 ooo i cooo? Nadal okazja? Aha nie dodalem za gwarancje... w sumie sie przydaje no i z 1000 za oponki nowe "w nowym" Wiec okazja?? Ja juz wola³ym kredyt albo u¿ywka od kogos kogo znam, jego styl jazdy i sama maszynke... ale Kawke Zecika polecam , za siê rozkoszuje,... stritem, moze turystykiem ale na pewno to nie ¶cigacz 200 lecia³em w pochylenia tak wiaterek napiernicza ale jazda jetem, wieczorem z wiatrem na twarz ... zajeeeeefajnie!!! nawet komary w zebach nieprzeszkadzaj± hahahha;) pozdro |