Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

12-31-2008, 09:31
Marins13
Go¶æ

Yamaha xt 660x vs Aprilia pegaso strada

Witam,

W tym sezonie chcialbym zmienic moja kawke er5 na jakies miejskie
enduro/funbike. Podobaja mi sie te dwie tytulowe maszynki (chyba ten sam
silnik od yamahy). Jesli ktos z Was mial okazje jezdzic oboma motorami
prosze o ewentualne opinie, róznice, wady i zalety itd. My¶al³em jeszcze o
Kawasaki Versys ale wybor tych modeli na rynku wtórnym jest bardzo znikomy.
Motor bede uzywal 80% czasu w miescie (dojady do pracy...) od czasu do czasu
maly wypad za miasto + jakies drogi bite, sciezki itd.

Pozdrawiam
Marek

--
Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
[Sprzedam] Aprilia Pegaso 650 IE '01 - On 01.08.2010 21:58, Grzybol wrote: > U¿ytkownik "Loup"<tom_wil_USUN_TO@o2.pl> napisa³ w wiadomo¶ci >... Forum motocyklistów
promocja ? na diablo strada - witam wlasnie otrzymalem info, ( czy dobre? - nie wiem, nie znam sie, zarobiony jestem) z firmy www.akcesoriamotocyklowe.pl (nie, nie mam z ta... Forum motocyklistów
Problem z motocyklem Aprilia Pegaso Strada - Witam, mam problem z motocyklem Aprilia Pegaso Strada 2006 r., przbieg 4900 km z tym ze motor byl po przewrotce. Silnik Yamahy XT 660 na wtrysku... Forum motocyklistów
Aprilia Pegaso & przedkladki sprzegla grrr... ...zakoñczenie ;) - Czas opisac jak skonczyla siê ta traumatyczna historia :-P P³ynie z niej mora³ ;) Skoñczy³a siê jaki¶ czas temu i napisa³em o tym na inne... Forum motocyklistów
Aprilia Pegaso & przedkladki sprzegla grrr... - Mam problem ze slizgajacym sie sprzeglem w Pegaso 650 2004r. Udalo mi sie znalezc w miare tani zamiennik dla tarcz sprzegla (TRW MCC604-7 cena... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks