Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

05-24-2008, 22:25
Franek
Go¶æ

GSX 650F i kufry boczne

Witam,
mam pytanie do posiadaczy GSX'a 650F. Czy mo¿na do niego kupiæ stela¿
i kufry boczne (firmowe lub nie)?
Mo¿e kto¶ ju¿ ma? Bêdê wdziêczny za podpowiedz.

dziêki,
Franek

05-25-2008, 15:02
primuss
Go¶æ

Re: GSX 650F i kufry boczne

Franek <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> napisa³(a):
> Witam,
> mam pytanie do posiadaczy GSX'a 650F. Czy mo¿na do niego kupiæ stela¿
> i kufry boczne (firmowe lub nie)?
> Mo¿e kto¶ ju¿ ma? Bêdê wdziêczny za podpowiedz.

A poszukac probowal na stronach firm robiacych kufry?
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

--
pozdr.,
primuss

XJ900 Diversion
Czerwona Inazuma 750 - sprzedana!
Virago 250

05-25-2008, 20:39
Franek
Go¶æ

Re: GSX 650F i kufry boczne

On 25 Maj, 17:02, "primuss" <p.kantur...@post.plBEZ_TEGO> wrote:
> Franek <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> napisaÅ‚(a):
>
> > Witam,
> > mam pytanie do posiadaczy GSX'a 650F. Czy można do niego kupićstelaż
> > i kufry boczne (firmowe lub nie)?
> > Może ktoś już ma? Będę wdzięczny za podpowiedz.

>
> A poszukac probowal na stronach firm robiacych kufry?[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
>
> --
> pozdr.,
> primuss
>
> XJ900 Diversion
> Czerwona Inazuma 750 - sprzedana!
> Virago 250

O to chodziło! Dzięki! :-)
Franek

« | »

na Forum Kierowców
thread
mocowanie stela¿a kufry boczne bandit gsf650sa z 2005 - Witam na dawno nie czytanej grupie! Pomó¿cie proszê! Zakupi³em stela¿ centralny do kufrów Givi 539FZ oraz boczny PL523 (lub 535, nie... Forum motocyklistów
Stelaż na kufry boczne givi - czy jest różnica w montażu miÄ™dzy B12 '96-'00 a wer. 2001? - Witam, mam na oku stelaż GIVI na kufry boczne do mojego Bandita 1200N 2001. Sprzedawca w opisie podaje, że stelaż jest dedykowany do... Forum motocyklistów
Przesiadka GS 500 -> GSX 650F - wra¿enia po 2kkm - Chcia³bym siê podzieliæ wra¿eniami z u¿ytkowania Suzuki GSX 650F po 2kkm. Mia³em okazjê wypróbowaæ go i w mie¶cie i w trasie - tak¿e z... Forum motocyklistów
Kufry boczne a spaliny - Witam Czy spotkaliscie sie z przytopieniem kufrów bocznych przez gorace spaliny? Mam w GPZ zamontowane Givi ale nie dalo sie ich tak zamontowac... Forum motocyklistów
Kawasaki Z750, Honda Hornet lub Suzuki GSX 650F - który wybraæ? - Cze¶æ Nadsze³ czas na nowego rumaka (dos³ownie nowego, wzglêdy finansowe i osobiste) który mia³by mi pos³u¿yæ przez nastêpne 3-4 lata... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks