Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne >

08-21-2008, 18:43
MarcinJM
Go¶æ

"przyjechalo" auto do warsztatu

wczoraj przywlekli rzeczone.
na krawacie. nie pali, iskra, jest paliwo jest. Po pol dnia okazalo sie,
ze paliwo, ktore mi siknelo na reke z listwy dziwnym trafem nie wysycha
(silnik benzyniak).
Wymiana paliwa na moje "zelazne rezerwy": silnik igla.
Mina goscia jak mu powiedzialem, ze jego 40 ltr. ktore spuscilem z baku
moge (nie musze, mam ok 200ltr roznych "probek") odkupic po 1 zl za litr
do mycia roznych rzeczy: bezcenna.
Stacja: na 100% olsztyn tzw "cpn", nic wiecej nie wiem. Jesli komus auto
po wizycie na tankszteli nie pojedzie wolac policje, pih, etc. Nawet nie
powiem czym to smierdzi, troszke benzyna, a poza tym blizej nieznane mi
zapachy.

--
Pozdrawiam
MarcinJM

« | »

na Forum Kierowców
thread
Co to jest "prm", FAQ" czyli ile lat ma dyskusja " Czy mozna lac olej samochodowy do motocykla "? - Elou! Jako ze redaktor FAQ nie wrzuca comiesiecznego przypominacza pozwole sobie wrzucic pewien rys historyczny. W maju biezacego roku bedzie... Forum motocyklistów
Re: Co to jest "prm", "FAQ" czyli ile lat ma dyskusja " Czy mozna lac olej samochodowy do motocykla "? - "falco" <mfalco@wp.pl> wrote in message news:golj8r$62r$1@mx1.internetia.pl... > Kefir pisze: > >> Milej lektory. > > Hej, > > dobrze, że... Forum motocyklistów
"przyjechalo" auto do warsztatu - wczoraj przywlekli rzeczone. na krawacie. nie pali, iskra, jest paliwo jest. Po pol dnia okazalo sie, ze paliwo, ktore mi siknelo na reke z listwy... Forum samochodowe
"przyjechalo" auto do warsztatu - Tabliczka "jako¶æ orlen" czy jako¶ tak. JaC ----- > W ostatnio przytoczonym wyniku kontroli UOKIK warszawskie Auchany przesz³y... Forum motoryzacyjne
Auto Swiat nr 20, strona 20, "Jak wyprowadzic auto z poslizgu" - - do wiadomosci publicznej :-) ------------------------ Zabijacie ludzi pisz±c takie bzdury o wyprowadzaniu auta z poslizgu nadsterownego!!!! Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks