Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

10-12-2008, 20:07
Seba
Go¶æ

Re: zagubiona tablica rejestracyjna

> wymien papier i blache na nowe. Drozej, ale bezpieczniej. Jak
> dorobisz blache to w bazie Schengen i tak bedzie figurowac jako
> zagubiona. W razie wyjazdu za granice - bedziesz mial wesolo...

Z tego powodu nie bedzie mial wiekszych klopotow. CEPiK ma
przewidziane takie sytuacje.
Gorzej, jak nagle sie okaze ze ktos kradnie paliwo ze stacji, jezdzac
motocyklem z taka tablica w drugeij czesci kraju a Mustafa bedzie
musial udowadniac ze nie jest wielbladem.

--
Pozdrawiam
Sebastian S.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Skradziona tablica rejestracyjna !!! - Ukradli mi jedn± tablice rejestracyjn±. (Przynajmniej tak mi siê wydaje - raczej jej nie zgubi³em) Fakt ten zg³osi³em ju¿ na Policje. Co... Forum samochodowe
tekturowa tablica rejestracyjna - taki przypadek mam: amerykanskie auto, zwyk³a tablica sie nie zmiesci, czy zamontowanie jezdzenie z tak±/a pozniej sprzedaz z czyms takim: ... Forum samochodowe
Tablica rejestracyjna - Znalazl ktos, kiedys regulacje dotyczace sposobu przymocowania tablicy rejestracyjnej do motocykla? Nie wolno zaslaniac, zginac, zalepiac itp.... Forum motocyklistów
Re: zagubiona tablica rejestracyjna - PB pisze: > Sun, 12 Oct 2008 16:26:05 +0200, na pl.rec.motocykle, Mustafa > napisa³(a): > >> Nie wiem jakim cudem sie odkrêci³a, ale siê... Forum motocyklistów
Uszkodzona tablica rejestracyjna - Jak wygl±da sytuacja gdy jedna z tablic rejestracyjnych samochodu uleg³a znacznemu uszkodzeniu? Dostanê nowe numery, czy mo¿e dorobi± tablicê?... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks