Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

05-09-2008, 11:41
Alti
Go¶æ

Hornet licznik mph/kmh

Da rade zmienic w hornecie wskazania licznika elektronicznego z MPH na KMH?
Wojtek

05-09-2008, 11:55
Alti
Go¶æ

Re: Hornet licznik mph/kmh

U¿ytkownik "Alti" <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> napisa³ w wiadomo¶ci
news:g01d9j$lgs$[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].pl...
> Da rade zmienic w hornecie wskazania licznika elektronicznego z MPH na
> KMH?
> Wojtek

Dodam ¿e chodzi o taki licznik:
http://photos01.otomoto.pl/photos/or.../M721360_8.jpg

Wojtek

« | »

na Forum Kierowców
thread
punto - pad³ licznik - witam, nie dzia³a mi w puntolocie ('95r) predko¶ciomierz i licznik kilometrów. Oprócz linki s± jeszcze jakie¶ mechanizmy które mog³y to... Forum samochodowe
licznik - pacient - citroen berlingo 2.0 hdi (2004) przesta³ wskazywac ilosc przejechanych kilometrów i nie pokazuje predkosci pojazdu pozatym reszta... Forum samochodowe
Trampek, licznik - Zatrzyma³ siê. Wskazówka i klilometry umar³y. Stawiam na ¶limak, ale mo¿e byæ te¿ linka. Jak siê do tego zabraæ?? Dostêp do ¶limaka jest... Forum motocyklistów
Licznik Zx6r2001 mph>km/h? - Witam! Szukalem wszedzie- nic nie znalazlem do mojego typu licznika. Mam tylko dwa przciski- ODO/TRIP i CLOCK/TEMP. Motorek jest z anglii i... Forum motocyklistów
vfr 800 jak przestawiæ licznik z mil na km??? - Witam, czy jest jaki¶ sposób na przestawienie wskazañ drogomierza z mil na km w VFR800 '00 ??? Pozdr CBRa Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks