Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cześć, Co byście poradzili? Chcę kupić motocykl do 125 pojemności, ale nie chcę płacić więcej...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w południowo-wschodniej części...
  • odzież motocyklowa
    Witam. Znacie jakieś dobre sklepy z odzieżą i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest dużo...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Może ktoś mógłby...

Odpowiedz

05-13-2008, 18:12
mirek
Gość

Domyślnie Licznik Zx6r2001 mph>km/h?

Witam!
Szukalem wszedzie- nic nie znalazlem do mojego typu licznika.
Mam tylko dwa przciski- ODO/TRIP i CLOCK/TEMP.
Motorek jest z anglii i domyslnie ma mile a chcialbym miec kilometry- czy
sie da?
Probowalem roznej kombinacji wciskania przyciskow- etc i nic nie dalo.
Dodam ze chodzi o Kawasaki Zx6r z 2001 roku.

pzdr!
tuba

Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
punto - padł licznik - witam, nie działa mi w puntolocie ('95r) predkościomierz i licznik kilometrów. Oprócz linki są jeszcze jakieś mechanizmy które mogły to... Forum samochodowe
licznik - pacient - citroen berlingo 2.0 hdi (2004) przestał wskazywac ilosc przejechanych kilometrów i nie pokazuje predkosci pojazdu pozatym reszta... Forum samochodowe
Do ilu cofnąć licznik? - Jak w temacie http://bmfuture.otomoto.pl/bmw-316-C6061667.html -- Wojciech Smagowicz http://www.ebaja.pl zabawki, które Twoje dziecko pokocha Forum samochodowe
Trampek, licznik - Zatrzymał się. Wskazówka i klilometry umarły. Stawiam na ślimak, ale może być też linka. Jak się do tego zabrać?? Dostęp do ślimaka jest po zdjęciu... Forum motocyklistów
vfr 800 jak przestawić licznik z mil na km??? - Witam, czy jest jakiś sposób na przestawienie wskazań drogomierza z mil na km w VFR800 '00 ??? Pozdr CBRa Forum motocyklistów

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 01:59.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.