Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

10-13-2014, 13:28
moto-kalendarz
Junior Member

MOTO-KALENDARZ 2015 – wersja limitowana! Musisz go mieæ!

Witajcie bracia motocykli¶ci i siostry motocyklistki.

Mamy zaszczyt zaprezentowaæ Wam MOTO-KALENDARZ 2015 – kalendarz prawdziwego motocyklisty. Kalendarz jest bardzo du¿y (rozmiar A2) i trafia do sprzeda¿y jako wersja limitowana (dostêpne bêdzie tylko 3000 sztuk). Aby siê za³apaæ najlepiej skorzystaæ z przedsprzeda¿y, która startuje 1 listopada 2014.

Wiêcej szczegó³ów na ten temat znajdziecie na [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Pozdrawiamy i szeroko¶æi!

11-04-2014, 08:46
moto-kalendarz
Junior Member

Ruszy³a przedsprzeda¿ kalendarzy. Chêtnych zapraszamy na stronê kalendarza [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
mieć albo nie mieć.. przepływomierz - begin Albercik > Poczytałem nieco o niemaniu przepływomierza, (w końcu fizycznie > odpiąłem wtyczkę) a tam ludzie... Forum samochodowe
Kalendarz imprez motocyklowych - On 6 Maj, 07:35, Don Pedro <no.f...@op.pl> wrote: > Po¿yteczne, ale: > - co decyduje o kolorze wpisu (te jasnoszare s± s³abo czytelne)? ... Forum motocyklistów
[S] Kalendarz Africa Twin - Zapek <zaapek@gmail.com> napisa³(a): > On 10 Gru, 17:18, "Sambor" <sambor1...@WYTNIJ.gazeta.pl> wrote: > > Jak co... Forum motocyklistów
Tankujesz LPG na Shell - musisz wysi±¶æ. - Jakie¿ by³o moje zdziwienie, gdy podjecha³em na stacjê Shell poprosi³em o zatankowanie LPG,a pan z obs³ugi mówi "Nie zatankujê do chwili gdy... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks