![]() |
Rover 75, Laguna II - ocynk? proszê o info.
Witam.
Czy Rover 75 (1999-2001) i Laguna II (2001-2002) maj± ocynkowane blachy? I czy "legendarna awaryjno¶æ Lagun dotyczy te¿ rocznika 2002-2003? Pozdrówka. |
Re: Rover 75, Laguna II - ocynk? proszê o info.
> Czy Rover 75 (1999-2001) i Laguna II (2001-2002) maj± ocynkowane blachy?
Zgadnij? > I czy "legendarna awaryjno¶æ Lagun dotyczy te¿ rocznika 2002-2003? Im starsze tym wiêksze prawdopodobieñstwo, ¿e poprzedni w³a¶ciciel usun±³ ju¿ wszelakie usterki. *piotr'ek* |
Bogdan pisze:
> I czy "legendarna awaryjno¶æ Lagun dotyczy te¿ rocznika 2002-2003? szczegolnie tego rocznika. Jesli LII to tylko phII (po lifcie) |
"Marcin J. Kowalczyk" <> wrote in message news:g467jq$pdb$.pl... > szczegolnie tego rocznika. Jesli LII to tylko phII (po lifcie) ALE CO TY OPOWIADASZ BAJEK CI NAOPOWIADALI A TY ...... mialem L2 2002, 1,9 dci kombi i jak ja sprzedawalem to w ciagu 3 lat mialem tylko jeden powazniejszy problem z czujnikiem .... zero mocy pod pedalem gazu jak deptalem, a zrobilem nia w 3 latka 120 tys, km i jak ja sprzedawalem miala 200 tys. km teraz mam nastepnego francuza hdi i narazie mnie nie zawodzi, bo duzo zalezy od kierowcy i stylu jego jazdy |
> teraz mam nastepnego francuza hdi i narazie mnie nie zawodzi, bo duzo zalezy > od kierowcy i stylu jego jazdy > > I to czy padnie jakis czujnik zalezy pewnie od stylu jazdy? Wow. Pozdrawiam |
On Jun 28, 4:48 pm, "*piotr'ek*" <> wrote:
> > Czy Rover 75 (1999-2001) i Laguna II (2001-2002) maj± ocynkowane blachy? > > I czy "legendarna awaryjno¶æ Lagun dotyczy te¿ rocznika 2002-2003? > > Im starsze tym wiêksze prawdopodobieñstwo, ¿e poprzedni w³a¶ciciel usun±³ ju¿ wszelakie usterki. > czyli nic, tylko kupic jakiegos 15-latka i cieszyc sie bezawaryjnoscia przez dlugie lata. ;) Pozdrawiam Kamil |
"Grzegorz Prêdki" <"klark[USUN"@TO][malpa]transkomp.com> wrote in message news:g46i7h$ese$.neostrada.pl... > I to czy padnie jakis czujnik zalezy pewnie od stylu jazdy? Wow. > dobrze wiesz ze nie o to mi chodzilo, ale jestes madry wow pozdrawiam |
> czyli nic, tylko kupic jakiegos 15-latka i cieszyc sie bezawaryjnoscia
przez dlugie lata. ;) To siê tyczy nowszych du¿o bardziej awaryjnych aut ni¿ te 15-to letnie. *piotr'ek* |
hovat pisze:
> ALE CO TY OPOWIADASZ BAJEK CI NAOPOWIADALI A TY ...... > mialem L2 2002, 1,9 dci kombi i jak ja sprzedawalem to w ciagu 3 lat mialem > tylko jeden powazniejszy problem z czujnikiem .... zero mocy pod pedalem > gazu jak deptalem, a zrobilem nia w 3 latka 120 tys, km i jak ja > sprzedawalem miala 200 tys. km no a pierwszy wlasciel przez 80kkm wymienil na gwarancji pol auta :P > teraz mam nastepnego francuza hdi i narazie mnie nie zawodzi, bo duzo zalezy > od kierowcy i stylu jego jazdy tak - zalewane BSI czy problemy z FAP to styl jazdy kierowcy... |
hovat pisze:
> "Grzegorz Prêdki" <"klark[USUN"@TO][malpa]transkomp.com> wrote in message > news:g46i7h$ese$.neostrada.pl... > >> I to czy padnie jakis czujnik zalezy pewnie od stylu jazdy? Wow. >> > dobrze wiesz ze nie o to mi chodzilo, ale jestes madry wow > No to mi powiedz jaki wplyw ma uzytkownik na to slawne przedostawanie sie oleju do turbiny w silnikach diesla? |