![]() |
Re: jakie moto na pocz±tek dla wysokiego go¶cia :)
Kuczu pisze:
> gildor pisze: >> ja te¿. nogi mnie bola³y. jakich¶ przykurczy dostawa³em. > > Nogi jak nogi ale nie lubie walic cochones o zbiornik przy hamowaniu :) idzie przywyknaæ :) na B6 bardziej zje¿d¿a³em do baku. >> idealem wygody dla mnie jest teraz mój ¶cig (pff) > > Mi wygodnie jest na XX. ale on za d³ugi jest w porównaniu do mego. > A z prawdziwych motocykli to na HD Heritage :) pozwól, ¿e przemilczê ten "prawdziwych" -- gildor 9'99 |
Kuczu napisa³(a):
> 186/90. ktore to wzrost? -- Kamil Nowak 'Amil' _motory_ pijadzio i susuki Krakuf |
Kamil Nowak 'Amil' pisze:
> ktore to wzrost? To trzecie. -- Kuczu LOUD BLACK PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C 666 Edition /soon/ |
Dnia Thu, 28 May 2009 11:18:41 +0200, Magic napisa³(a):
> Fazer nie jest dobrym wyborem na pierwszy sprzêt Czemu? Pytam powa¿nie i bez podtekstów - sam uje¿d¿am mniejszego fazera (FZS 600) drugi sezon, kubaturê mam zbli¿on± do w±tkotwórcy i nie narzekam. A chyba nawet wrêcz bym go poleca³ jak optymalny wybór. Ja ¿yjê, mam siê dobrze i cieszê siê ¿e nie kupi³em czego¶ mniejszego (wielko¶ciowo i silnikowo) - fazer skrêca, hamuje, przyspiesza poprawnie, wiêc IMO do nauki siê nadaje. Sam wiesz, ¿e zdrowego rozs±dku ¿adna pojemno¶æ nie zast±pi. BTW to i tak poje¼dzi chwilê (2-3 sezony) i bêdzie szuka³ czego¶ innego - niekoniecznie ju¿ mocniejszego. -- Pozdrawiam Sebastian S. |
Seba pisze:
> Dnia Thu, 28 May 2009 11:18:41 +0200, Magic napisa³(a): > >> Fazer nie jest dobrym wyborem na pierwszy sprzêt > > Czemu? Pytam powa¿nie i bez podtekstów Setka kucy, nawet zd³awiony do 78 to ju¿ trochê za du¿o dla nowicjusza. Nie chcê odgrzewaæ po raz kolejny tematu. -- Pozdrawiam - Maciek, ely50/srx250/600rr/vfr800. FAQ: |
Dnia Thu, 28 May 2009 15:54:17 +0200, Magic napisa³(a):
>>> Fazer nie jest dobrym wyborem na pierwszy sprzêt >> >> Czemu? Pytam powa¿nie i bez podtekstów > > Setka kucy, nawet zd³awiony do 78 to ju¿ trochê za du¿o dla nowicjusza. Ja siê z tym nie zgadzam do koñca. Moc jak moc - nie jest dawkowana w sposób nadmiernie wybuchowy. > Nie chcê odgrzewaæ po raz kolejny tematu. Ok, ok - nie by³o to moim zamiarem przecie¿. -- Pozdrawiam Sebastian S. |
Henryk napisa³(a):
> Cze¶æ > potrzeba zakupu moto na pocz±tek do codziennej spokojnej jazdy po > mie¶cie i okolicach - mój wzrost 193cm, 100kg wagi, wymy¶li³em sobie > na pocz±tek fazera 0,6, co my¶licie ? u¿ywany oczywi¶cie, bud¿et w > okolicach 10k. To ja, jak zwykle polece cos z innej bajki - TA, AT, DR/XT (od 600 w gore) i tem podobne. Wysokosc motocykla nie bedzie stanowila znaczacej przeszkody, a wygoda i porecznosc nie do przecenienia. -- pozdrrrrowienia i... do zobaczenia na szlaku :) zbigi [@:zbiegusek na wirtualnej polsce w domenie pl] Bestyja, Sikorka, Jasiek w worku, Dudek na strychu i inne ;) Nowy Janów - jeszcze blizej najwiekszej dziury w Europie ;) |
Re: jakie moto na pocz¹tek dla wysokiego goœcia :)
On Thu, 28 May 2009 19:20:52 +0200, zbigi
<> wrote: >przeszkody, a wygoda i porecznosc nie do przecenienia. a wygoda to gdzie? Zapytuje bo na pewno nie w dupie. pozdr newrom PS. TA i AT sa mocno niewygodne ;> -- DT 125 - czy aby nie za mocny ? :-) JUPPI! Admini tego foróma som wielcy! |
Re: jakie moto na poczštek dla wysokiego go�cia :)
napisał(a):
> On Thu, 28 May 2009 19:20:52 +0200, zbigi wrote: > >>a wygoda i porecznosc nie do przecenienia. > > a wygoda to gdzie? Zapytuje bo na pewno nie w dupie. > > PS. TA i AT sa mocno niewygodne ;> Tyaa... Chyba dla takiego kurdupla jak ty :P I czego sie czepiasz? Znow sie Afryczka przewrocila? ;) -- pozdrrrrowienia i... do zobaczenia na szlaku :) zbigi [@:zbiegusek na wirtualnej polsce w domenie pl] Bestyja, Sikorka, Jasiek w worku, Dudek na strychu i inne ;) Nowy Janów - jeszcze blizej najwiekszej dziury w Europie ;) |
Re: jakie moto na poczštek dla wysokiego go?cia :)
On Fri, 29 May 2009 06:35:29 +0200, zbigi
<> wrote: >Tyaa... Chyba dla takiego kurdupla jak ty :P Nie idzie o wysokosc, tylko o szerokosc kanapy. Gupku :P >I czego sie czepiasz? Bo sie tak slodko odgryzasz ;P > Znow sie Afryczka przewrocila? ;) No costy, z jednej strony podparta sciana, z drugiej rozlozona 'kosa'. A w garazu nawet wiatr nie wieje ;) pozdr newrom -- DT 125 - czy aby nie za mocny ? :-) JUPPI! Admini tego foróma som wielcy! |