Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cześć, Co byście poradzili? Chcę kupić motocykl do 125 pojemności, ale nie chcę płacić więcej...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w południowo-wschodniej części...
  • odzież motocyklowa
    Witam. Znacie jakieś dobre sklepy z odzieżą i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest dużo...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Może ktoś mógłby...

Odpowiedz

05-09-2008, 07:35
faja
Gość

Domyślnie Sprzedam: VTX 1300, FZ1 i VN 1500 Nomad

Pochwalony

Motocykle uszkodzone mniej lub bardziej. W razie potrzeby - pytac.
Aukcje:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

pozdro
fajski

Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
Sprzedam XVS 1300 2007 r. w dobrej cenie 24- kzł. - Jak w temacie Forum motocyklistów
silnik do VN 1500 '93 szukam - Witam wszystkich po ładnych paru latach nieobecnosci....szczególnie wszystkich Pierników ! (pewnie juz nadgryzieni przez myszy ... ale czy jest... Forum motocyklistów
Honda CB 1300 czy Yamaha XJR 1300? - Pytanie do użytkowników ,Honda CB 1300 czy Yamaha XJR 1300? Mam ochotę kupić któryś z tych motocykli , znalazłem oba w dosyć przystępnych cenach,... Forum motocyklistów
1500 Watch, Best Wristwatch - 1500 Watch, Best Wristwatch Best Watches World: http://www.watches-world.net/ Gucci Watches World: http://www.watches-world.net/Gucci.html Gucci... Forum samochodowe
[sprzedam] honda cb 1300 - 2003 rok, jezdzona po preclowemu czyli tylko w niedziele i do studziesieciu przy wyprzedzaniu 15kzl. Miala przygode - zbiornik ma rysy i małego... Forum motocyklistów

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 04:48.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.