Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cześć, Co byście poradzili? Chcę kupić motocykl do 125 pojemności, ale nie chcę płacić więcej...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w południowo-wschodniej części...
  • odzież motocyklowa
    Witam. Znacie jakieś dobre sklepy z odzieżą i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest dużo...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Może ktoś mógłby...

Odpowiedz

05-04-2008, 17:14
michal77
Gość

Domyślnie X- Lite Nolan Nowy Rozmiar XL

Hello!

Mam do sprzedania nowy, nieuzywany!, kask Nolan X- Lite X- 801 R
Devil. Kask posiada antifoga, wazy 1390g. Pudelko, itp. Cena bardzo
atrakcyjna, 1000zl. do uzgodnienia. (Taki sam w sklepie 1399 wzwyz w
zaleznosci od wersji. Kontakt na maila - oddzwonie -
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Sorki za spam... Pozdrawiam

Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
(sprzedam) Kask NOLAN N62 najnowszy model prawie nowy. - Kask kupilem 3 miesiące temu. Troche w nim pojezdzilem i kupiłem jeszcze jeden. Nolan się kurzy. http://allegro.pl/show_item.php?item=710478494 ... Forum motocyklistów
SPAM: Sprzedam kombinezon Dainese MC 202, NOWY, rozmiar 52, Warszawa! - Przepraszam bardzo za spam. Sprzedam NOWY kombinezon dwuczęściowy Dainese MC 202, rozmiar 52 - z metkami, z kompletem preparatów, w bardzo dobrej... Forum motocyklistów
[spam] [sprzedam] [Wawa] kask Shoei Multitec nowy rozmiar M - więcej na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=562241070 pozdrawiam greg Forum motocyklistów
Kaski Nolan N62 i N64 - Witam Ze specyfikacji kasków Nolan n62 i n84 wynika, że są one z takiego samego materiału (lexan exl). W związku z tym czy jeśli chodzi o kwestię... Forum motocyklistów
Nolan N42 vs Airoh Jet 55s - Cześć, Czy ktoś miał okazję jeździć w obu tych kaskach ? Może ktoś miał to szczęście, że mógł je porównać w sklepie? Prosiłbym o wrażenia z... Forum motocyklistów

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 11:47.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.