Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

Odpowiedz

04-08-2010, 11:32
kluiwert1 kluiwert1 jest off-line
Junior Member

Domyślnie Komis czy Salon??

Witam.mam taki pytanie.Co bardziej preferujecie: komis Samochodowy czy Salon??

04-08-2010, 11:39
wlado123 wlado123 jest off-line
Junior Member

Domyślnie Jak w temaie...

Witam.Ja uważam ż zakupy w salonie nie mają zbytnio sensu,gdyż auta tam będące najczęściej są niedojechane i muszą się dotrzeć.Tyle w Topicu..

Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
Salon i serwis Ferrari w PL - http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/na_drogach/news/ferrari-z-komitetu-centralnego,1348834,415 Nie widziałem info o tym na grupie. ... Forum samochodowe
Salon Aprilia Krakow ? - Witam, Czy wiecie gdzie w Karkowie (ew polska poludniowa) jest salon Aprili. Dealer na Zakliki prowadzi juz tylko KMT'a. Interesuje mnie Aprilia... Forum motocyklistów
Ile prowizji ma salon ? - Witam Czy ktoś wie, ile prowizji na samochodzie kosztującym 100 000 zł ma salon ? Pozdrawiam WW Forum samochodowe
Re: Salon motocyklowy Łódź ul. Maratońska - > > Gdybyście się kiedyś przypadkiem wybierali do salonu Inter Motors na ul. > > Maratońskiej to naprawdę nie polecam. Witam! Zgadzam się z... Forum motocyklistów
Re: Salon motocyklowy Łódź ul. Maratońska - A-Geonapisal > Gdybyście się kiedyś przypadkiem wybierali do salonu Inter Motors na ul. > Maratońskiej to naprawdę nie polecam. Obsługa tam... Forum motocyklistów

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 05:24.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.