Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

Odpowiedz

08-26-2008, 18:35
Dus
Gość

Domyślnie Re: sklep@olekmotocykle.com.pl

Użytkownik "Perek" <[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]> napisał w wiadomości
news:g91i8o$hne$[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]...
> Witam.
> Byłbym zainteresowany zakupem dętek TG Off Road:
> -4.00/4.75 -18
> -2.50/2.75 -21
>
> Jaki byłby koszt przesyłki kurierem przy płatności przelewem oraz czy ww
> dętki są w ogóle dostępne bo zależało by mi na jak najszybszej dostawie.
>
>
> Pozdrawiam.

Napisz e-mail, będzie szybciej :P
-
Dus

Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
sklep w UK - Czy ktos mial przyjemnosc ze sklepem www.bikersdirect.co.uk ? Zamówilem u nich kask 2,5 tygodnia temu. Zaplacilem przez PayPal, dostalem wszystkie... Forum motocyklistów
sklep GMS - zna ktoś? - Witam. Kupował ktoś, coś w owym sklepie (Tarnowskie Góry) Sprzedają na allegro kaski których nie mają na własnej stronie - dziwne jak dla mnie. ... Forum motocyklistów
Sklep HD w New York - Ostatnio byłem w NY i zauważyłem sklep HD w Nowym Jorku na 7-th av. Wybor niezly ale ceny wysokie (super lokalizacja). Ceny niższe niz w polsce... Forum motocyklistów
moto sklep - Zapraszam do sklepu http://www.sklep-konrad.com W ofercie : - lampy angele eyes - lampy tylne LED diodowe oraz a`la Lexus - tarcze i klocki... Forum samochodowe
sklep Touratech - V-tam. Przymierzam sie do zakupow klamotow od touratecha, w kraju nad wisla ciezko dostac. Czy ktos kupowal juz u naszych zachodnich sasiadow za... Forum motocyklistów

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 20:34.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.