Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

Odpowiedz

05-21-2008, 06:24
jasio
Gość

Domyślnie Gdzie w W-wie wynajac 5 metrowa przyczepe-platforme?

Witajcie!

Czy moze znacie kogos od kogo mozna wypozyczyc 5 metrowa
przyczepe-platforme?
Idealny przyklad takiej przyczepy znajduje sie tutaj
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Bylem w paru wypozyczalniach ale takich rzeczy nie maja.
A moze wy kogos znacie lub mozecie polecic?

Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
Silniki diesla CDTI, TDI, TDCI, D4D - gdzie lancuszek a gdzie pasek - Witam Mam pytanie, w jakich silnikach diesla z rocznika 2007-2009 znajduje sie pasek a w jakich lancuszek rozrzadu, co ile wymiana paska i jaki... Forum samochodowe
Jaka najwieksza przyczepe mozna holowac na prawku B ? - Witam, mam normalne prawko na osobowki zrobione w 1999r. Czy ktos moglby mi napisac jaka maksymalnie duza przyczepe moge ciagnac ? Nie chodzi mi o... Forum samochodowe
Gdzie w wawie wynajac 6 osobowe auto? - Witam! Potrzebuje na srode caly dzien wynajac auto 6 osobowe na podroz 800 km w obie strony (w jeden dzien). Koniecznie diesel, aby za duzo na... Forum samochodowe
Re: Gdzie w poznaniu można wypożyczyć przyczepę motocyklową? - Ponawiam pytanie. Pod podanym adresem niestety nie mają. Dzwoniłem już chyba wszędzie. -- Wysłano z czytnika Ścigacz.pl ->... Forum motocyklistów
Jak duza przyczepe mozna holowac samochodem osobowym ? - Witam Jak duza (dopuszczalna masa calkowita) przyczepe mozna holowac samochodem osobowym posiadajac prawo jazdy kategorii B ? Wydaje mi sie ze... Forum samochodowe

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 13:18.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.