Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶ć, Co by¶cie poradzili? Chcę kupić motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcę płacić więcej...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w południowo-wschodniej czę¶ci...
  • odzież motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzież± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest dużo...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Może kto¶ mógłby...

Prev Poprzedni post   Następny post Next

05-08-2012, 22:02
masti
Go¶ć

Domy¶lnie Szuka się

do pacjenta jak w stopce dźwigni sprzęgła od strony skrzyni co się wzięła
i pękła dziś. Dobrze, że na dojeździe do chałupy.

cena tego kawałka alu mnie zabiła: prawie 600 złociszy za kawałek alu

ktokolwiek widział, ktokolwiek wie
na aledrogo i jebaju niet

--
BMW R1100GS '95
mst <at> gazeta <.> pl
"-Mam lęk gruntu! -Chyba wysokości?
-Wiem co mĂłwiÄ™, to grunt zabija!" T.Pratchett

Narzędzia tematu
Wygl±d

Skocz do forum

Podobne w±tki na Forum Kierowców
W±tek Forum
szuka sie goldasa - On 11 Maj, 21:12, Roman Niewiarowski <new...@poczta.onet.pl> wrote: > W dniu 2012-05-11 20:49, marvin pisze: > > > gdzies do chorwacji. Osobliwe... Forum motocyklistów
[szuka sie] m8x90 - On 2011-07-31 09:12:15 +0200, Michał V-R <michalvet@o2.pl> said: >> Szukam srub (2szt) jak w tytule. Leb szesciokatny. >> Haczyk w tym, ze z... Forum motocyklistów
XX szuka siÄ™. - V-tkacy, Jako ĹĽe, czas na zmiany, czas na zmiany:)) MoĹĽe KtoĹ› zna,poleci przyzwoitego XX?? W okolicach 11-13 kPLN.? fajnie ĹĽeby niedaleko... Forum motocyklistów
Szuka sie motocykla. - Witam. Dla mlodego kierowcy. Typ moto to naked lub (brrr) sport/turystyk. Kasa to max do 5kzl. Wstepne typy to bandit 400,600,xj600,cb500 i... Forum motocyklistów
[KRK] szuka sie - Zna ktos moze kierownika/ce (plec ciezka do ustalenia, bo mialo dlugie wlosy) czegos czarnego, chyba twingo, z plomieniami na boku i rej. KRA... Forum samochodowe

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 02:09.

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.