Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

03-11-2012, 17:40
Adi
Junior Member

Renault Master fabryczne radio jak wpisac kod

Witam
Mam problem z radiem które sie rozkodowa³o ,
znam kod ale nie wiem jak wpisaæ ten kod, to radio ma wy¶wietlacz , jest na kasety
po w³±czeniu na wy¶wietlaczu pojawia sie napis CODE co mam z tym zrobiæ ¿eby wpisaæ kod i ¿eby radio znowu gra³o pomózcie mi .

« | »

na Forum Kierowców
thread
Renault Master Fabryczne radio - Witam Potrzebuje rozkodowaæ fabryczne radio w Ranault Mater`2004. Wyjmowa³em akumulator i niestety teraz nie znam kodu, a tym bardziej nie wiem... Forum samochodowe
Renault Master 99r - Witam mam problem z radiem fabrycznym w Renault Master które sie rozkodowa³o mam kod ale nie wiem jak go wprowadziæ , to radio jest z... Forum samochodowe
[PZDR] Renault Master DC - Pozdrawiam kolegê z Mastera w kolorze "orange", spotka³em Ciê w Dolince S³u¿ewieckiej pod Pu³awsk± ,tr±bn±³em, ale obtrójk±towaæ nie... Forum samochodowe
radio fabryczne toyota nie przyjmuje p³yt - Dorad¼cie proszê - wk³adam p³ytê do odtwarzacza a on co¶ czyta,mieli i nagle wyrzuca p³ytê. W ogóle jej nie przyjmuje (¿adnej p³yty, ani... Forum samochodowe
Jak wyj±æ fabryczne radio z P406? - Mo¿e kto¶ mi podpowie jak wyj±æ fabryczne radio z 406? Chcê wymieniæ je na normalne radio, wiem ¿e muszê kupiæ sobie ramkê a jak jest z... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks