Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

Odpowiedz

12-12-2008, 18:55
P4tryk
Gość

Domyślnie Gdzie OC dla ciężarówki ?

Witam
Czy moze mi ktos doradzic gdzie mozliwie tanio wykupic ubezpieczenie OC dla
samochodu ciezarowego - nie chodzi mi o zaden osobowo-ciezarowy lecz o
ciezarowke o dopuszczalnej masie calkowietej 11 ton. W tej chwili mam w
allianzDirect i wychodzi 800 zl na rok.
Pozdrawiam

--
P4tryk

03-07-2012, 12:01
solider solider jest off-line
Junior Member

Domyślnie

Witam P4tryk,
mogę Ci osobiście polecić tam gdzie ja zawsze biorę..mają tanie ubezpieczenia komunikacyjne AC i OC szybko i o każdej porze (bo wiadomo że na czasie najbardziej zależy gdy sobie przypominasz w ostatniej chwili) pod numerem 505 846 576.

----------
solider

Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
Żarówki H4 - Witam, Ktoś testował te żarówki? http://www.allegro.pl/item686758626_zarowki_megalight_ultra_90_tungsram_h4_hit.html Do tej pory użytkowałem... Forum samochodowe
żarówki w A4 - Witam Koledzy jakie żarówki sš stosowane w lampach auta audi A4 drugiej generacji, lampy zwykłe nie ksenony Forum samochodowe
Żarówki r2 -> h4 - Witam Mam w samochodzie reflektory dostosowanie do żarówek R2. Obecnie używam żarówek h4 60/55W z oprawą r2. Coś takiego produkuje Narva, ale ich... Forum samochodowe
Żarówki H7-s H7 -r - Mam pytanko czym żarówki H7-r i H7-s się fizycznie różnią kupiłem H7 Philips NightGuide i przy montażu jak jedna była w kloszu patrzę a to wersja... Forum samochodowe
żarówki - majac zwykłe żarówki H4 w autku zmieni się coś jak zamontuje np takie:... Forum samochodowe

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 20:02.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.