Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

07-17-2008, 19:17
\BUNIEK\
Go¶æ

Re: przyciemnienie szyb w warszawie - gdzie

> Ja ju¿ drugi samochód robi³em w Galerii Tonów. Drugi, bo pierwszy
> sprzeda³em
> a po 4 latach z foli± nic siê nie dzia³o in minus.
>
> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
>
> Cena ~450 za lagunê kombi. Tak wysz³o:
>
> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Ale trafiles 3,5 km ode mnie he he mam nadzieje ze maja czas i nadal sie
tym zajmuja

Buniek

07-18-2008, 09:30
Andy77
Go¶æ

Re: przyciemnienie szyb w warszawie - gdzie

""BUNIEK"" <mbuniek@poczta.onet.pl> wrote in message
news:g5o5t4$bt1$1@news.onet.pl...
> Ale trafiles 3,5 km ode mnie he he mam nadzieje ze maja czas i nadal

sie
> tym zajmuja

Zajmuj± siê na pewno. A z czasem... sam zadzwoñ

--
Andy77
-= L2/II 2.0T
-= GG#: 4038722

03-03-2015, 10:56
Effa24
Junior Member

a dlaczego polecasz ten ghost car? Robi³e¶ tam sam? Jeste¶ pracownikiem? W³a¶cicielem?

03-03-2015, 15:02
rolando
Junior Member

Ja polecam Ju¿ wcze¶niej mój znajomy przyciemnia³ tam szyby i wygl±da³o to bajerancko ; )

03-08-2015, 21:05
Marian40
Junior Member

Przyciemnianie szyb

Mój syn, który obecnie mieszka w stolicy tak¿e robi³ przyciemnianie szyb w [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]. Powiem tak, nie widaæ, ¿e na szybach jest folia, wszytko wygl±da tak jakby szyby by³y oryginalnie ciemne, nic siê nie odkleja.

03-09-2015, 06:47
Radik
Junior Member

Te¿ szukam miejsca gdzie mi profesjonalnie przyciemni± szyby ale tak ¿eby to nie by³a tandeta

« | »

na Forum Kierowców
thread
Przyciemnienie szyb &#8211; Warszawa. - Witam, Czy mogliby¶cie mi doradziæ gdzie w Warszawie profesjonalnie przyciemni± mi szyby. Chodzi mi o to aby samochód tak siê nie nagrzewa³ u... Forum samochodowe
klejenie szyb, usuniêcie odprysku - gdzie w Wawie - nie wiem czy wszyscy tak maj±, ale ja raz w roku mam kamyczek na szybie i odprysk w ubieg³ym roku usuwa³em z AC, ale teraz odprysk jest na tyle... Forum samochodowe
przyciemnienie szyb slask - gdzie? - Witam szukam jakiego sprawdzonego miejsca gdzie moge przyciemnic szyby w samochodzie nie chodzi mi tu o jakies garazowe warsztaty :) moze ktos... Forum samochodowe
De Carbon (Delphi) gdzie w Warszawie? - Witam Orientujecie siê gdzie w Warszawie mo¿na kupiæ amortyzatory Delphi De Carbon? Jest jaki¶ konkretny dystrybutor? pozdrawiam Pawe³ Forum samochodowe
Gdzie w Warszawie chromowanie? - Witam Mam do wychromowania tylko kierownice. Gdzie najtaniej w Warszawie to zrobie? pzdr, Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks