Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cześć, Co byście poradzili? Chcę kupić motocykl do 125 pojemności, ale nie chcę płacić więcej...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w południowo-wschodniej części...
  • odzież motocyklowa
    Witam. Znacie jakieś dobre sklepy z odzieżą i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest dużo...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Może ktoś mógłby...

Prev Poprzedni post   Następny post Next

05-14-2008, 14:08
TasmaN
Gość

Domyślnie [firma] czy ktos z Was zamawial u nich akcesoria?

Witam,

Czy ktos z Was zamawial u [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] jakies akcesoria?

Solidni? Dotrzymuja terminow z wysylkami?

--
TasmaN
GSXF 750
+ IXIL Black xTrem (juz niedlugo ...) ))

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
Co jest lepsze omijanie wyrw w jezdni czy zwalnianie na nich. - witajcie tak z czystej ciekawości pytam, co Was bardziej irytuje (chociaż moim zdaniem nie powinno) Ja zwykle nie zwalniam a tylko omijam co może z... Forum samochodowe
Feu Vert Car Service - czy to u nich normalne?? - Witam Wreszcie mam dostęp do netu, więc przyszedłem się wyżalić - jak ktoś nie chce to niech nie czyta ;-) Od jakiegoś czasu korzystałem ze... Forum samochodowe
już na nich jeżdżę więc uwierzyłem - Nie wierzyłem w żadne okazje netowe, do czasu gdy mnie to osobiście nie spotkało, potrzebowałem na tył oponki o rzadkim rozmiarze 225/50 R16,... Forum samochodowe
Który z nich najmniej terenowy ? - Planuje zakup dużego SUVa (nowy lub roczny). Te, które mi najbardziej odpowiadają (X5, Q7 , ML) są poza zasięgiem więc w kręgu zainteresowania są:... Forum samochodowe
ktos zamawial Fabie lub Octavie - http://poboczem.pl/dajemy-w-palnik/news/oskalpowal-skody,1133255 :-) pozdrawiam -- Mówić prawdę i umieć prawdą żyć - oto rzecz wielkiej wagi.... Forum samochodowe

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 05:39.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.