Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cześć, Co byście poradzili? Chcę kupić motocykl do 125 pojemności, ale nie chcę płacić więcej...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w południowo-wschodniej części...
  • odzież motocyklowa
    Witam. Znacie jakieś dobre sklepy z odzieżą i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest dużo...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Może ktoś mógłby...

Odpowiedz

04-29-2009, 21:23
GM
Gość

Domyślnie Kurs Fotografii Motocyklowej

Witam wszystkich,

na stronie [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] znalazłem informację o DRUGIM już
organizowanym przez nich kursie.
Koszt niewielki ale bardziej interesuje mnie jak dużo można się tam
nauczyć.
Czy ktoś był na pierwszej edycji?
Czasu zostało niewiele i zastanawiam się czy się pofatygować jednak
najpierw chciałbym się podpytać o opinie tych co byli.
Z góry dziękuję za informacje.

Pozdrawiam
GM

Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
Czas zmiany biegu w skrzyni motocyklowej - Jaki jest czas zmiany biegu w skrzyni motocyklowej? Czytałem, że najnowsze automaty samochodowe dwusprzęgłowe potrafią biegi zmieniać w... Forum motocyklistów
Kurs Legnica - Witam Chciał bym zrobić prawo jazdy na motor i szukam jakiegoś instruktora w okolicach: Legnica, Lubin, Polkowice, którego możecie polecić.... Forum motocyklistów
Kurs Fotografii Motocyklowej - Witam wszystkich Na stronie www.motovoyager.pl znalazłem ogłoszenie o DRUGIM już organizowanym przez nich, kursie fotografii. Pieniądze za kurs... Forum motocyklistów
Poszukuję pracy w branży motocyklowej /doświadczenie... - Witam wszystkich! Temat niezbyt odpowiedni do grupy za co z góry przepraszam ale może ktoś z Was mi coś podpowie... Tak jak w temacie poszukuję... Forum motocyklistów
pytanko do zorientowanych w elektronice motocyklowej... - Witajcie, Jak wyglada standard przesylu danych do obrotomierza i predkosciomierza elektronicznego w motocyklu? Czy sa to impulsy o... Forum motocyklistów

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 02:38.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.