Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

Odpowiedz

08-12-2012, 21:39
yaro555 yaro555 jest off-line
Junior Member

Domyślnie Jumper wymiana hamulców

Witam.
W moim Jumperze zaszła nagła potrzeba wymiany tarcz i klocków z przodu i tyłu więc dzwonie do Citroena i aż mnie z nóg zwaliło jak krzyknęli 4000 zł za wymiane!!! Zadzwoniłem tez do Serwisu Fiata bo to niby tylko znaczkiem się różni i wycenili naprawę na 1500!!! I teraz mam pytanie czym ta różnica w cenie jest spowodowana???

Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
Dziwne zachowanie hamulców - Jadę sobie dzisiaj a tu nagle jakiś debil przede mną ostro hamuje bez powodu. No to teĹź daję po hamulcach, ale najpierw coś słabo idzie,... Forum samochodowe
piszczenie hamulcow - Czy wiadomo dlaczego niektore hamulce piszcza ... z czego to wynika ? twarde klocki czy nieprawidlowo zalozone ? jedyna rada wymienic klocki na... Forum samochodowe
Skoda Felicja - samoczynne zaciskanie się hamulców - Proszę o opinie na temat mojego problemu z hamulcami w Skodzie Felicji. Objawy: 1. Po przyciśnięciu pedału hamulca (w celu przyhamowania) i... Forum samochodowe
Ibiza (nowe auto) - docieranie hamulcow - Witam, Od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem nowej Ibizy. Do tej pory bardzo delikatnie i to w trasie zrobilem 700km. Mam jednak maly dylemat... Forum samochodowe
Odpowietrzanie hamulcow, powinno sie 2x ? - Witam! Mam takie pytanie , dawno dawno temu i jeszcze w warunkach domowego warsztatu zawsze sie mowilo zeby hamulce odpowietrzac (po zmianie... Forum samochodowe

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 21:14.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.