Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

Odpowiedz

08-07-2012, 10:52
Bart Bart jest off-line
Junior Member

Domyślnie Trasa Śląsk (Pszczyna)->Zachodnio-pomorskie(Pogorzelica gm. Rewal)

Witam wszystkich.
Jak w temacie wybieram się nad morze ze śląska. Wyjazd Sroda 15 sierpnia(święto) nad ranem
Planuję trasę:
Pszczyna->Katowice-> Wrocław-> Legnica-> Zielona Góra-> Gorzów Wlkp-> Szczecin-> Kamień pomorski-> Pogorzelica.
Wydaje mi się, że jest to najlepsza opcja. a może z Wrocławia na Poznań i "11" Jak sądzicie?

Mam jeszcze 3 wątpliwości przy trasie wrocław, szczecin.
1. Gdzie zjechać z A-4 ? Planuję na 297 na leszno górne. Czy raczej gdzies wcześniej przed/w Legnicy na S3 E 65 przez Lubin?

2. Podobno A 6 w Szczecinie jest w przebudowie i proponuja drogę przez Lipiany, Stargard Szczeciński i Gryfice

ew3.Już za Szczecinem z Goleniowa planuje na Kamień pomorski, rewal czy lepiej na gryfice, Trzebiatów

Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
Trasa Warszawa - Drawsko Pomorskie - Witam, czy ktoś porusza się taką trasą i może poradzić jak najskuteczniej śmigać? Niestety na pokładzie będzie 9 miesięczna dzidzia - pierwszy raz... Forum samochodowe
[PSZCZYNA] Od jutra zamknięty wiadukt na Bielskiej - Za Aktualnościami: od jutra do 2010 lepiej omijać Pszczynę z daleka - rozbierają "tymczasowy" (18 lat ;-) wiadukt nad torami. Pzdr JKK Forum samochodowe
sobota w Borsku ( pomorskie) - Witam Pogoda póki co ok więc chętnych zapraszam do Borska na ognisko z kiełbaskami. ( Znaczy prowiant bierzemy własny :) ) ruszamy z Gdańska spod... Forum motocyklistów
DK1 Pszczyna-Bielsko a rower - Witam, jutro pojadę m. in. z Pszczyny do Bielska rowerem i mam pytanie - jak wygląda na tym odcinku DK1? Jest pobocze, jest zakaz jazdy rowerów,... Forum samochodowe
trasa: Wrocław-Drawsko Pomorskie/Złocieniec - jak? - Witam! Czeka mnie jutro trasa Wrocław - Drawsko Pomorskie/Złocieniec. Wyjazd ok. 12 z Wrocławia. Jadąc trasą Wro - Leszno - Poznań - Chodzież -... Forum samochodowe

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 22:13.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.