Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-20-2015, 11:25
Agnezzb
Junior Member

Ju¿ tak nie generalizujcie, bo w takim przypadku mo¿na powiedzieæ, ¿e m³odzi s± kierowcami bez g³owy. W ka¿dej kategorii wiekowej znajdziemy ludzi, którzy nie potrafi± je¼dziæ oraz takich, którzy je¿d¿± bardzo dobrze. Ludzie w podesz³ym wieku powinni robiæ regularne badania i np posiadaæ prawo jazdy o wa¿no¶ci jednego roku. Je¶li lekarz nie mia³by przeciwwskazañ, to taki kierowca móg³by dalej korzystaæ z samochodu.

03-04-2015, 06:38
Pati23
Junior Member

Mój tata jest seniorem i dobrze je¼dzi na pewno lepiej ni¿ nie jeden m³ody kierowca

03-04-2015, 19:11
rolando
Junior Member

S± dwie strony tego medalu - z jednej strony starsi kierowcy maj± wiêcej do¶wiadczenia i niejedno ju¿ na drodze widzieli. Ale z drugiej strony ich zmys³y nie s± ju¿ tak wyczulone jak zmys³y m³odych kierowców - co¶ za co¶.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Najwygodniejsza pozycja za kierownic± - begin Kuba \(aka cita\) > Sprzedam motocyklowe tekstylne sakwy Moto Detail 12-22L Można w nich wozić Å›mieci? Albo dwa ogony? --... Forum samochodowe
Telepie kierownic± przy 120-130 - Od jakiegos czasu strasznie trzesie mi kierownica, jak ja puszcze podczas jazdy to lata w ta i w ta jak sprezyna. Objawy sa takie: - przed... Forum samochodowe
Re: Faceci za kierownic± - "JanKo" <bez@maila.tu> wrote in message news:gq4s7h$qa9$1@inews.gazeta.pl... > Zabawne filmiki > http://www.youtube.com/watch?v=IbMQnYF_5Vo A... Forum samochodowe
Baran za kierownic± - JadÄ™ sobie dk. Spokojnie dotrzymujÄ™ tempa ciężarówce i kilku osobówkom za niÄ…, wszystko Å‚adnie piÄ™knie. Za mnÄ…... Forum samochodowe
Baran za kierownic± - No po prostu urzekla mnie Twoja historia. Teraz co 3 post jest o tym jakich kto widzial oslow. Idzcie z tym na pregierz. Forum motoryzacyjne

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks