Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

Odpowiedz

08-08-2012, 18:39
TM
Gość

Domyślnie Klapa bagażnika w Punto II FL 5 drzwi - zgodność z poprzednimi wersjami

Witam.

Nieostrożny młodziak wpakował się na czerwonym świetle w tył mojego Punto II FL
(5 drzwi produkowany od 2003 r.) i uszkodził dość mocno klapę bagażnika i
zderzak. Mam pytanie: czy klapa z poprzednich modeli (I lub II) będzie pasowała
do FL?

Pozdrawiam

08-09-2012, 09:19
huri_khan
Gość

Domyślnie Re: Klapa bagażnika w Punto II FL 5 drzwi - zgodność z poprzednimi wersjami

Dnia Wed, 8 Aug 2012 20:39:02 +0200, TM napisał(a):

> Witam.
>
> Nieostrożny młodziak wpakował się na czerwonym świetle w tył mojego Punto II FL
> (5 drzwi produkowany od 2003 r.) i uszkodził dość mocno klapę bagażnika i
> zderzak. Mam pytanie: czy klapa z poprzednich modeli (I lub II) będzie pasowała
> do FL?

Klapa z Punto I nie pasuje do II

--
[Pozdrawiam] [huri-khan][GG 177094]
[SY] [Cruze 1,8 LT]

Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
golf piszczy ... z lewych drzwi :) Z głośnika - W dniu 25-08-2011 22:31, "Rafał \"SP\" Gil" pisze: > Pacjent: Golf (nie wiem jaki) ... odbiło mu coś, i co jakiś czas z > lewego głośnika w... Forum samochodowe
'plandeka' do bagażnika - Użytkownik "lamia" <lamia3c@odwa.pl> napisał w wiadomości news:irnllo$f4q$1@node2.news.atman.pl... > wie ktoś czy/gdzie można nabyć 'wyściółkę' do... Forum samochodowe
Re: [Młp / Śląsk] Dorobienie stelaża / bagażnika - Użytkownik "J_K_K" <J_K_Kwytnijto@itotezpoczta.fm> napisał w wiadomości news:i19lpu$j05$1@speranza.aioe.org... > Czy ma ktoś może jakiś namiar na... Forum motocyklistów
Tylna klapa w Punto mk1 - ...a jednak się dziurawi ;) Biorąc przykład z grupowicza Rafała (też z Przemyśla jestem, może te tereny tak mają?) wyżalę się Wam jakże wielka... Forum samochodowe
Punto znaczek na klapie bagażnika - Witam. Czy orientuje się ktoś, czy znaczki "FIAT" oraz "Punto" na tylnej klapie w Puncie mk1 są tylko naklejane, czy wsadzane na "bolcach"? ... Forum samochodowe

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 16:02.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.