Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

Odpowiedz

03-11-2012, 16:32
magnum44 magnum44 jest off-line
Junior Member

Domyślnie karta tachografu

Czy w Polsce mogę jeździć na włoskiej karcie, bo taka posiadam? Czy zatrudnia mnie w jakiejś firmie z taka karta? Może ktoś wie, bo jeździ na takowej? Pozdrawiam

Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
Karta pojazdu - W dniu 2011-11-02 14:59, Big Jack pisze: > A w DR wpisana jest karta? W tym DR który teraz obwišzuje a nawet w tym poprzednim jest wpisany... Forum samochodowe
karta PZU Pomoc - Hej. Szukałem jakiegoś info na stronie PZU, bezskutecznie. Chodzi mianowicie o adresy stacji PKN Orlen, gdzie można kupić tą kartę. Niby w... Forum samochodowe
karta w renówce - mm wrote: > mam pytanie odnośnie karty hands free w megance 2004. > Karta jest zbliżeniowa i nie trzeba wkładać do szufladki aby uruchomić silnik... Forum samochodowe
karta pojazdu - chciałem przerejestrować auto ale okazało się że nie mam karty pojazdu, właściciel mówi że nie wydano, w dr jest wpisany numer, auto z 2009, jutro... Forum samochodowe
Karta pojazdu - Witam. Zgubilem teczke z dokumentami w ktorej była Karta Pojazdu. Obecnie nie zamierzam sprzedawac samochodu wiec jets mi ona potrzebna?? Czy... Forum samochodowe

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 16:57.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.