Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

Odpowiedz

08-01-2011, 09:49
DJ
Gość

Domyślnie Wahacze BAW

Witam

Potrzebuje wymienic wahacze i jeden ze sprzedawcow zaproponowal mi wahacze
firmy BAW jako dobre i stosunkowo tanie.
Jako, ze jest to dla mnie firma nieznana bede wdzieczny za opinie osob,
ktore maja jakies doswiadczenia z produktami tej firmy lub przynajmniej cos
o tych produktach slyszaly.

Pozdrawiam

Darek

08-02-2011, 07:30
mentalista mentalista jest off-line
Member

Domyślnie

kolego, pierwszy raz słyszę o firmie BAW, obawiam się, że może to być chińszczyzna. jeśli chcesz dobre jakości wahacze, wejdź sobie tutaj - [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ], i wybierz z któryś modeli Lemfordera, TRW czy Mooga. Będziesz miał pewność, że kupisz w 100% oryginalny produkt na który masz gwarancję a nie jakiś wytwór chińskich konstruktorów za kilka PLN

Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
Wahacze Delphi - Witam, chciałbym zakupić wahacze Delphi i amorki KYB - czyli raczej z tych lepszych. Znalazłem sklep przez net, gdzie dostanę je 20% taniej niż w... Forum samochodowe
Tylne wahacze wzdłużne, MK3, Mondeo - Witam Grupowiczów! Diagnosta stwierdził wybite tulejki w tylnych wahaczach wzdłużnych, Mondeo MK3. Mam pytanie, czy są dostepne same tulejki czy... Forum samochodowe
wahacze lemforder do passata - mozliwe w tej cenie ? - http://www.allegro.pl/item686647053_wahacze_lemforder_audi_a4_a6_vw_passat_b5_b6_wawa.html Forum samochodowe
wahacze tylne gorne po wypadku - hej, rzecz dzieje sie w anglii; samochod moj oblal przeglad z powodu luzow (wybitych) laczen wahaczy. chodzi o vectre C gorne wahacze; nie... Forum samochodowe
Wahacze OKABE do Fiata - witam mam mozliwosci zakupu wahaczy do fiat marea kombi 1.6 wahacze sa firmy OKABE pierwszy raz sie spotkalem z ta firma wie ktos cos na jej... Forum samochodowe

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 19:30.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.