Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

Odpowiedz

06-21-2011, 14:33
mszuk82
Gość

Domyślnie Parking - centrum Gdańska

Witam,

Czy może ktoś mi polecić w miarę niedrogi parking w centrum Gdańska?
Potrzebuje zaparkować auto od 23.06 do 27.06 w okolicy ulicy Chmielnej.

Pozdrawiam,
mszuk

--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

06-21-2011, 19:44
MM
Gość

Domyślnie Re: Parking - centrum Gdańska

Dnia 21-06-2011 o 16:33:40 mszuk82 <[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]> napisał(a):

> Witam,
>
> Czy może ktoś mi polecić w miarę niedrogi parking w centrum Gdańska?
> Potrzebuje zaparkować auto od 23.06 do 27.06 w okolicy ulicy Chmielnej.
>
> Pozdrawiam,
> mszuk
>

Gdańsk, ul Toruńska, daleko nie jest od Chmielnej.

Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
Parking - centrum Gdańska - Witam, Czy może ktoś mi polecić w miarę niedrogi parking w centrum Gdańska? Potrzebuje zaparkować auto od 23.06 do 27.06 w okolicy ulicy... Forum samochodowe
Katowice centrum - parking - W dniu 2011-02-01 09:30, Radarro pisze: > Witka Panowie. > > Nie było finalnie tak źle. Zjechalem Francuska, ale myslalem ze Francuska do >... Forum samochodowe
Parking w Centrum Jeleniej Góry - Szukam parkingu strzeżonego w Jeleniej Górze możliwie najbliżej Rynku. Jeśli to możliwe proszę o podanie dokładnego adresu. Forum samochodowe
Parking w centrum Warszawy - Witam, Jadę do Warszawy i potrzebuję gdzieś bezpiecznie, pod dachem zostawić moto na 12 - 32h. Znacie jakieś zadaszone, strzeżone parkingi w... Forum motocyklistów
[WRC] Parking strzeżony w centrum - Witajcie, szukam parkingu strzeżonego we Wrocławiu, jak najbliżej rynku. Wiem, że jest przy dworcu PKP i PKS ale to trochę za daleko. Znacie coś... Forum samochodowe

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 19:21.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.