Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

Odpowiedz

09-30-2010, 17:47
alunia2005 alunia2005 jest off-line
Junior Member

Unhappy trasa Bydgoszcz - Katowice

Witam,
proszę o pomoc - muszę jutro (piątek) być w Katowicach na 8.00 rano - czy w nocy "jedynka" jest przejezdna i nie stracę kilku dodatkowych godzin?
A może lepiej jechać przez Inowrocław, Konin i Bytom?
Może ktoś jechał w tym tygodniu tą trasą?

Poradźcie proszę...

Pozdrawiam,
Alicja

Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
trasa katowice - łeba - Witam, w niedzielę (06.06.2010) wyjeżdżam na urlop do Łeby, pierwszy raz jadę ta trasą samochodem w związku z tym mam kilka pytań, a kto chętny... Forum samochodowe
Trasa Warszawa- Bydgoszcz - W najbliższy wtorek (6.07) muszę jechać z Warszawy do Bydgoszczy. Wyjazd ok. godz. 14.00. Jaką optymalną trasę zaproponujecie? Zumi:... Forum samochodowe
Trasa katowice - łeba - Hello, jest jakaś inna trasa zamiast jedynki? bo jak w tamtym roku nią jechałem to straciłnym życie z dwa razy przez idiotów, --... Forum samochodowe
Katowice - Bydgoszcz jutro wyjazd ok. 13 ... - Jak w temacie. Wiem już, że Łódź duuużym łukiem omijać. Mam 2 możliwości - albo na Koluszki albo (ponoć lepiej) na Łask Uniejów i dalej na pn. ... Forum samochodowe
Katowice>Wloclawek>Bydgoszcz>Katowice mam taka trase do zrobienia jak jechac? - Katowice>Wloclawek>Bydgoszcz>Katowice mam taka trase do zrobienia jak jechac? Ktoredy najlepiej, co omijac po drodze? Lodz zdaje sie najlepiej... Forum samochodowe

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 19:22.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.