Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

Odpowiedz

09-08-2010, 06:54
Auto Serwis Olsztyn Auto Serwis Olsztyn jest off-line
Junior Member

Domyślnie Ford Auto Serwis Olsztyn zaprasza!

Zapraszamy do odwiedzenia mojego serwisu samochodowego w Olsztynie, który specjalizuje się w naprawie samochodów marki Ford. Mój [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] oferuje usługi w zakresie wykonywania przeglądów okresowych i napraw bieżących a także napraw pogwarancyjnych samochodów osobowych oraz dostawczych marki Ford. Doświadczenie zdobyte w ciągu blisko 7 lat pracy w autoryzowanym serwisie Ford pozwoli zdiagnozować i naprawić nawet najtrudniejszą usterkę. Do napraw stosuję części oryginalne jak i zamienniki wysokiej jakości w bardzo atrakcyjnych cenach. Domeną jaka przyświeca mi w codziennej pracy jest wysoka jakość wykonywanych usług, terminowość oraz uczciwość i rzetelność. Zapraszam na stronę [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
[PARTY] Motorista zaprasza miłe Panie na Andrzejkowe wróżbowanie - Andrzeju, Andrzeju,dziewcząt dobrodzieju dobrą wróżbę daj! Przybywajcie dnia piątego tygodnia przedadwentnego znaczy w piatek 27go listopada AD... Forum motocyklistów
[FORD FOCUS] Poszukiwany serwis w warszawie "na stałe" - NIE ASO, a rozsądny Pan Zenek. - Hejka ;) Poszukuję "serwisu" na stałe dla Foki. Wymagania: - Pan Zenek, najlepiej miłośnik marki - Nie ASO (ceny) - doradzający pod kątem... Forum samochodowe
Auto Salon / Auto Serwis - Targi - Relacja z XIX edycji Międzynarodowych Targów Motoryzacyjnych AUTOSALON i Targów Technik Motoryzacyjnych AUTOSERWIS 2008, off road, tuning to główne... Forum samochodowe
Dobry Auto-serwis Lublin/Zamosc - czesc, czy moglibyscie polecic jakis dobry serwis w lublinie lub zamosciu co by sie znali na nowych seatach? chodzi o okresowe przeglady i zeby... Forum samochodowe
Re: Gdzie wymienic olej w ASB (Warszawa)? Autoreno,Auto-BS-Serwis...? - On 25 Kwi, 13:03, "Adam Szewczak" <horses@usuń.poczta.onet.pl> wrote: > Użytkownik "Tomek" <ten...@tlen.pl> napisał w... Forum samochodowe

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 20:26.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.