Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

Prev Poprzedni post   Następny post Next

01-16-2009, 18:12
w
Gość

Domyślnie mechanik od turbosprężarki Warszawa-Lublin

Witam
Bedę wdzieczny za podanie namiaru na jakiegoś sprawdzonego mechanika od
turbo w Warszawie, Lublinie lub gdzieś pomiędzy (mieszkam dokładnie pośrodku
trasy W-wa Lublin)
--
z góry dzieki za info
pozdrawiam

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
Warszawa - Lublin piatek 15:00 jak jechać ? - Witam proszę o krótko poradę jak w piatek opuścic stolice najszybciej w kierunku Lublina. Trenowałem juz i 17 i 801 jednak za kazdym razem wyjazd... Forum samochodowe
Warszawa - Lublin -> Pytanie o trasę - Jutro około 10:00 muszę być w Lublinie, spotkanie mam o 11:00... O której muszę wyjechać z Białołęki by zdążyć? I jak wygląda trasa w tamtą stronę?... Forum samochodowe
Trasa Warszawa-Lublin - Czy probował ktoś jechać okrężną drogą z Warszawy, jej zachodniej częsci do lublina przez most poniatowskiego > wał miedzeszyński dłuuugo długoo >... Forum samochodowe
Transport moto Lublin-Warszawa - Potrzebuje przetransportować moto z Lubartowa (k.Lublina) do Warszawy. Interesowałby mnie ten (21-22.03) lub następny weekend (28-29.03). Możecie... Forum motocyklistów
Andrzej Greedo - mechanik z ludzką twarzą (Warszawa) - Dobry! Jako użytkownik różnych dóbr i serwisów w zwyczaju mam dzielić się, jeżeli coś/ktoś mnie zaskoczy negatywnie lub pozytywnie. Użytkuję... Forum motocyklistów

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 19:53.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.