Ja wlewałem do swojego auta ceramizer do płynu hydraulicznego układów wspomagania. Miałem problem z lekkim drganiem kierownicy przy wyższych prędkościach, na to pomogło, ale dolewałem w lecie wiec cięzko mi powiedzieć czy na to pomaga, choć z tego co kojarzę z właściwości tego preparatu to jest tam coś o tym
Ja bym nie ryzykowała, kiedyś dolewałam taki uszlachetniacz do oleju i tylko musiałam czyścić cały bak...koszmar. Także teraz tylko olej i w sumie zamawiam już od dłuższego czasu tylko ten LIQUI MOLY [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ].
Myślę że jak już, to można dodawać płyny które pochodzą od sprawdzonych firm. Zawsze się będzie miało pewność, że jest to produkt wyższej klasy niż jakiś podrzędny.
Po mimo niższych cen benzyny, to i tak wiele osób decyduje się na gaz?
Uważacie, że warto?
W sumie przeliczałam sobie moje zużycie na [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] i z niego wynika, że na mojej trasie taka instalacja by się opłacała i dość szybko zwróciła. Zwłaszcza, że gaz poszedł o 1 zł w dół.
Sądzicie, że te ceny się długo utrzymają.
dodatki do paliwa a silnik - W dniu 2011-06-27 23:41, A5tu5 pisze:
> Witajcie,
> na stacja paliw można kupić jakieś dodatki do paliwa (chodzi mi o
> benzynę). Czasem...
Forum samochodowe
R7 Magprofessional i inne dodatki czyszczace - Dnia Sat, 25 Dec 2010 22:25:06 +0100, Tomasz Pyra napisał(a):
>> Nie, ale zaczal sie odczuwalnie lepiej zbierac i latwiej odpalac.
>
> Jeżeli po...
Forum samochodowe
Zimowe dodatki do oleju napędowego. - W dniu 2010-11-29 19:37, ToMasz pisze:
> a ja ostatnio robiłem testy. Letnie paliwo robi sie mleczne już poniżej
> zera, przy -10stopmi - breja....
Forum samochodowe
Dodatki do LPG - Widuje w sprzedazy rozne dodatki do LPG - glownie czyszczace, ale tez
"uszlachetniajace", cokolwiek mialoby to znaczyc. Czy ktos testowal w
praniu...
Forum samochodowe
najnowsze dodatki - proszę o opinie - Witam,
Czy ktoś może z posiadaczy Audi, VW czy Skody używa i ma w swoim samochodzie
takich bajerów jak Szyberdach z bateriami słonecznymi...