Witam, przymierzam się do zakupu nawigacji i chciałbym sie poradzić was. Może podpowiecie mi jaka navi wam dobrze służy? Chodzi mi o nawigacje która nie ścina się, szybko pracuje itp. Ogólnie chciałbym kupic nawigacje pod europe np gdzie będę mógł kupic większa karte pamięci wgrac mapkę i nawigacja nie będzie się przez to zawieszać. Cena tak do 400zł. Zależy mi przede wszystkim na łatwych i automatycznych aktualizacjach map oraz na stabilności , czyli jak już wcześniej pisałem, żeby się nie zawieszał. Czy możecie polecić jakiś konkretny model z tych tutaj wymienionych [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Lub gdybyśce mogli podesłać jakieś linki linki? Porady?
Ja mam nawigację TomTom, taką jak na tej stronie [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] i na razie nigdy nie miałem problemu z dojechaniem do celu
TomTom i NavieExpert to dwie najlepsze firmy, jeżeli chodzi o nawigacje. Najlepszą opcją jest nawigacja, która aktualizuje się na bieżąco (informacje o wypadkach, korkach) - można wtedy zaoszczędzić sporo czasu
Jest jeszcze GoClever czy nawigacje firmy Mio- w zasadzie wszystko jest kwestią Twojego budżetu,najlepiej moim zdaniem wybrać nawigacje z dożywotnią aktualizacją map urządzenia na Polske i Europę. teraz w okresie świat na pewno będzie można kupić je taniej w promocji.
Ja korzystam ogólnie z Yanosika jeżdżąc po Polsce niestety nie wyjeżdżam za granicę za często, raz byłem i dostałem firmową i nie pamiętam jak się nazywa.
Ja podczas ostatniej podróży wakacyjnej samochodem używałem nawigacji TomToma. Bardzo dobrze się sprawdziła podczas przejazdu przez łącznie 4 kraje europejskie. Najbardziej pasowała mi opcja kiedy dojeżdżałem do jakiegoś rozbudowanego skrzyżowania pokazywała na animacji jak mam się ustawić tzn na którym pasie ruchu. Dla mnie super.
A po Polsce korzystam z nawigacji wbudowanej w telefon od google maps daje radę.
Sprinter 906 USA a EUROPA - Hej
Znacie roznice miedzy sprinterem kupionym w Europie a sprowadzonym z usa?
Np w Europie model 316cdi ma poj 2,2 i 160km a z USA 316crd to 3.0l i...
Forum samochodowe
Europa - Cypr - Witam koledzy wybieram się z Londynu na Cypr jadę dostawczkamiem 3,5
t, jak najlepiej się przedostać tam. Może ktoś jeździł tam autem
wszelkie...
Forum samochodowe
jaki atlas - Polska i Europa - Witam
Chce kupic samochodowy atlas Polski oraz Europy. Jakie wydawnictwa
polecacie?
Uprzedzajac pytania - na codzien jezdze z TomTom ale jak to...