Witam, syn niedługo kończy 18 lat. Dumam nad jakimś wyjątkowym prezentem dla niego. To jest taki typ, który szalałby ze szczęścia, jakby dostał motor No, ale ja się nie znam na kupowaniu takiego ustrojstwa. W związku z tym proszę Was o pomoc w dokonaniu właściwego wyboru dwóch kółek Będę zamieszczał konkretne egzemplarze - proszę o ich ocenę, czy są warte inwestycji. Na początek ten: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Sprzedawca się nie rozpisał, ale motor według mojej skromnej opinii wygląda "zacnie".
Moge polecić w 100% yamaha virago 535 miałem ich aż 3 i sa cudowne ! dla tak mlodego nie ma co za duzej pojemnosci bo jeszzce wyjdzie tragedia ! a ta Yamaha to czysta przyjemnosc z jazdy!
Dziękuję za odpowiedź. Faktycznie piękny motor, znalazłem nawet jedną blisko nas [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Tylko ta cena... Może znalazło by się coś tańszego podobnej jakości?
Jako pierwszy motor zdecydowanie coś tańszego i używanego,ponieważ na wypadek stłuczki czy napraw koszty będą o wiele niższe niż w przypadku nowego,to bardzo ważny element. Nie zapomnij także o podstawowych akcesoriach na motor jak kask czy odzież,akurat po d tym względem możemy pomóc i doradzić,zajmujemy się tym na co dzień.
Pierwszy motor - Jasio napisał(a):
> Znałem dwóch kierwców BT i obaj narzekali na chamskie sprzęgło i
> skrzynie biegów oraz ogólną syfiastość motocykla.
i...
Forum motocyklistów
Co na pierwszy motor ? - Dnia 20.05.2011 Marcin N <marcin5_usun@wykasuj_onet.pl> napisał/a:
> Użytkownik "Laphroaig" napisał w wiadomości grup
>...
Forum motocyklistów
Re: Pierwszy motor - Witam
Miałem napisać jak wyjadę na drogę pierwszym moto (XJ900S).
Dzisiaj był ten szczęśliwy dzień. Pokręciłem się po północnych okolicach
Kraqa -...
Forum motocyklistów
Z cyklu co na pierwszy motór - Witam Grupę,
po zapoznaniu się z FAQ grupy Co na pierwszy motor itp. chcialbym
uszczegółowić zapytanie: Co dla mnie ?.
Początkowo myślałem...
Forum motocyklistów
Pierwszy motor-jaki? - Witam,
Wlasnie zrobilem prawo jazdy na motor i mam dylemat co kupic? Mam do
wydania 20-25 tys zl chce kupic nowy motor bo na firme kupuje. Mam 40...