Hej mam takie pytanie, może ktoś będzie w stanie pomóc. O czym może świadczyć wyraźne ściąganie samochodu w jedną stronę podczas jazdy? szukam po różnych serwisach i natrafiłem na taki artykuł [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] może to być przyczyna właśnie zbieżności kół? z góry dzieki
Hej mam takie pytanie, może ktoś będzie w stanie pomóc. O czym może świadczyć wyraźne ściąganie samochodu w jedną stronę podczas jazdy? szukam po różnych serwisach i natrafiłem na taki artykuł [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] może to być przyczyna właśnie zbieżności kół? z góry dzieki
Najczęściej takie rzeczy się dzieją za przyczyną jakiejś kolizji. Elementy konstrukcji zawieszenia zmieniają kąt osiowy i wtedy auto jedzie w bok i ścina opony przy rancie bieżnika. Pozdr
Nie musi oznaczać to kolizji,ściągnie na bok to np brak powietrza w jednej z opon lub też skrzywiony wahacz czy inny element zawieszenia. Ustaw na początek prawidłowo geometrię kół i zobaczysz czy bezie postęp.
[SK] Zbieżność w hydropneumatyku - Szukam rzetelnego warsztatu, w ktorym ustawie zbieznosc w
hydropneumatyku. Najlepiej, zeby przed regulacja sprawdzili dokladnie,
czy kompletne...
Forum samochodowe
Ustawienie zbieżności. Pytanie o cenę. - Witam.
Ile, tak średnio, kosztuje ustawienie zbieżności? I gdzie byście z tym
pojechali np. nie mając swojego zaufanego mechanika - do...