Witam, co sądzicie o programie KiA, polegającym na fabrycznym montowaniu instalacji LPG w samochodach? Kolejny model dołączył do gamy tych pojazdów, nazywa się Venga - [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Wedłgu mnie pomysł KiA jest genialny, w dzisiejszych czasach instalacja LPG jest bardzo popularna, szczególnie wśród młodych kierowców.
teraz prawie każde auto jeździ na gaz po pierwsze taniej a po drugie bardziej ekologicznie Należy pamiętać żeby takie takie serwisować co jakiś czas , ja serwisuję [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Pomysł produkcji takich aut jak najbardziej przypadł mi do gustu
Ostatnio edytowane przez kornaz : 06-12-2014 o 10:47
Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł,ponieważ dzięki temu mamy pewność że fabrycznie wmontowana instalacja nie bedzie stwarzać nam problemów,szarpać czy przerywać co często się zdarza,no i mamy ją na gwarancji.
Też się zgodzę z przedmówcą. To bardzo dobry pomysł. Fabryczna instalacja do gwarancję pewności, której nie mamy, gdy instalację montują przypadkowi mechanicy. W dobrym warsztacie usługa montażu instalacji jest droższa, a [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] jest popularne nie tylko wśród młodych, ale wśród wszystkich, którzy są zmuszeni oszczędzać na paliwie.