Hejka, swego czasu trafiłem na dosyć ciekawy artykuł o objawach towarzyszących uszkodzonym amortyzatorom: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ], chciałbym rozpocząć dyskusję na ten temat, czy dopisalibyście jakieś objawy, a może w Waszym aucie występuje jakaś z wyżej wymienionych?
PS. Mam nadzieję że dobry dział.
Ostatnio edytowane przez krister : 04-29-2014 o 10:22
U mnie akurat nie ma żadnego z powyższych objawów występowania usterki,takie rzeczy po prostu czuje się na bieżąco,warto też systematycznie serwisować swój samochód,sprawdzać stan zawieszenia- szczególnie po zimie.
Chyba każdy z nas zna ten problem,najczęściej lecą amortyzatory,wahacze czy łączniki. Warto dbać o swój samochód i dostosować prędkość do aktualnie panujących warunków na drodze. Jeżeli chodzi natomiast o same części to ich szeroki wybór znajdziecie u nas.
Pamiętajmy że zawieszenie zużywa się wraz z każdym przebytym kilometrem,tym bardziej na naszych drogach kiedy to dziura stoi na dziurze,a co ciekawe- zdarzają się one nawet na autostradzie co stwarza bardzo duże zagrożenie.
gdy masz niezabezpieczony ładunek - begin Polonez Karo
> gdymasz niezabezpieczony ³adunek na pace mo¿esz kogoœ zabiÌ np ceg³¹
>
> pomyÂśl o tym i zabezpiecz Âładunek ktĂłry...
Forum samochodowe
Re: A Ty jaką masz naklejkę na aucie :-) ? - W dniu 2011-04-22 09:52, J_K_K pisze:
> "Artur Maśląg" <futrzak@polbox.com> napisał:
>> W dniu 2011-04-21 19:37, J_K_K pisze:
>>> "Czarek Daniluk"...
Forum samochodowe
Jaki masz w aucie przeĹwit. - z wrote:
> Tomasz Pyra pisze:
>
>> 18cm to bardzo duĹźo.
>> Grand Vitara i Forester majÄ po 20cm.
>> Takie zwykĹe osobĂłwki zazwyczaj w...
Forum samochodowe
Sprawne opony - zmieniać? - Znam 2 wersji dot. tego, kiedy powinno się zmienić opony na nowe:
- czekamy aż bieżnik będzie zbyt mały (nie ważne jak długo, póki bieżnik jest...
Forum samochodowe
Re: MASZ JEDNO ŻYCIE...[PREZENTACJA] - Witam
Czy moglabym prosic o ponowne wrzucenie tej prezentacji? Bardzo mi zalezy,
zeby moc sciagnac ten plik
Bede wdzieczna
--
Wysłano z...